LHL Internasjonal

Hopp direkte til innhold

Hjelp oss å utrydde tuberkulose!

Tuberkulose er et av de få verdensproblemene vi vet vi kan løse. Men vi trenger din hjelp! Gi en gave til verdens tuberkulosesyke og hjelp oss å bli kvitt sykdommen en gang for alle.

Slik kan du støtte oss

Støtt oss via Vipps

Du kan støtte oss ved å vippse til 49236.

Oppgir du navn, adresse og telefonnummer er støtten fradragsberettiget.

Støtt oss via SMS

Send kodeord "LHLi" til 2474 for å støtte oss med 100 kr.

Kontonummer

Kontonummer for gaver til LHL Internasjonal: 1503 33 09462

Støtt oss fast

Ved å gi en månedlig gave bidrar du til å bekjempe tuberkulose og å redde liv.

Bli fast giver

LHL Internasjonal samarbeider med pasientorganisasjoner, helsemyndigheter og forskningsinstitusjoner om å bekjempe tuberkulose.

Tuberkulose er nært knyttet til fattigdom og dårlige levekår. I Norge er tuberkulose nå en relativt sjelden sykdom. På verdensbasis dør 1,8 millioner mennesker av tuberkulose hvert år og 10 millioner barn (WHO 2012) er foreldreløse som følge av sykdommen.

Alle kan bli friske av tuberkulose, men da må man ha tilgang på riktig og god behandling. Fordi det er så mye skam knyttet til sykdommen er det også mange som ikke oppsøker hjelp før det er for sent.

Folkeopplysning og forebygging redder liv

Dette gjør vi blant annet gjennom folkeopplysning, forebygging, oppfølging av tuberkulosesyke, kompetanseutvikling og forskning.

Slik bidrar vi til at flere oppsøker hjelp i tide, at flere får riktig behandling og at sykdommen ikke spres videre. Det redder liv.

LHL Internasjonal vil rette en stor takk til våre samarbeidspartnere OK Bingo, som hvert år gir tilbake til lokale lag og foreninger. Husk at hvis du spiller lokalt, er du med å støtte lokale lag og foreninger i Norge! Vi setter stor pris på bidraget til tuberkulosearbeidet!