Hopp til innhold


LHL - vår organisasjon - organisasjonskurs for tillitsvalgte (Tromsø)

tirsdag 30. mai kl. 15:00 - torsdag 01. juni kl. 12:30

LHL arrangerer organisasjonskurs for deg som er ny som tillitsvalgt eller frivillig medarbeider i lokallaget eller i fylkesutvalget. 

Vi er glad for at du har påtatt deg en oppgave for LHL, og håper du vil trives i styret eller utvalget og finne oppgaven både spennende og utfordrende. Som ny tillitsvalgt eller frivillig medarbeider ønsker LHL at du får både kjennskap til og kunnskap om organisasjonen.

LHL arrangerer hvert år kurs for nye tillitsvalgte. Dette er et tilbud, men vi forventer at de som har påtatt seg et verv deltar på kurset. I fjor ble dessverre tre av fire planlagte kurs avlyst, så vi åpner også for tillitsvalgte som ble valgt i 2016.

Det skal gjennomføres fire kurs i 2017. Fortrinnsvis ønsker vi at dere melder dere på det kurset som ligger geografisk best til rette. Det er imidlertid anledning til å søke seg til ett av de andre kursene dersom tidspunktet eller stedet passer bedre.

Kursinnhold

Mange interessante tema blir tatt opp på kurset, blant annet LHLs historie, hvordan LHL er organisert, møteplasser, aktiviteter og organiseringen av arbeidet, og ikke minst interessepolitikk og synliggjøring. Det vil bli stor variasjon i arbeidsmåter, og erfaringsutveksling og aktive deltakere er viktig for et vellykket kurs. 

Se invitasjon til kurset og detaljert program her (PDF).

Praktisk informasjon

LHL betaler reisen, mat og overnatting. Dersom du ikke får fri med lønn fra arbeidsgiver, eller kan melde deg på et helgekurs, dekker LHL tapt, dokumentert arbeidsfortjeneste etter Statens satser.

Alle LHLs kurs er røykfrie, og deltakerne må ikke benytte parfyme, hårspray, etterbarberingsvann eller andre sterke dufter.

Påmelding

Du melder deg på ved å sende søknad til Ragnhild Rørvik, Pb 8768 Youngstorget, 0028 Oslo, eller på e-post til ragnhild.rorvik@lhl.no. Du kan også kontakte Ragnhild på mobil 936 22 361.

Søknadsfrist

Søknadsfrist er snarest (og senest fem uker før kursstart). De som får plass på kursene får tilsendt et velkomstbrev med praktisk informasjon rett etter at søknadsfristen har gått ut.


Var dette nyttig? Del gjerne!

Du må skrive inn ditt navn

Du må oppgi en gyldig e-postadresse

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

Ditt tips har blitt sendt.