Hopp direkte til innhold
  • Sted: Moa Svømmehall
    6018 ÅLESUND
  • Fra: mandag 25.10.2021, kl. 19.30
  • Til: mandag 25.10.2021, kl. 21.00

Trimprogrammet "Vanntrim" har moderat intensitet, og vi benytter vannets egenskaper for å få treningseffekt. Motstanden i vannet gir oss mulighet til å trene effektivt selv om øvelsene gjennomføres relativt rolig. Oppdriften i vannet gjør at vi føler oss lettere, og mange opplever at de klarer mer når.

Programmet gjennomføres hovedsakelig stående / gående i vannet og inneholder både kondisjon- og styrkeøvelser som utføres til musikk.

På denne aktiviteten setter vi et tak på 20 deltakere slik at den enkelte kan få et godt utbytte av treningen . Egenandel: September - desember: Medl: kr 400,- / ikke-medl: kr 700,- Mer informasjon og påmelding hos Liv Linge, 971 14 575. LHLs arrangementer og aktiviteter er forbeholdt personer som har mottatt 2 vaksinedoser. Dette av hensyn til alles trygghet. Husk at godt innarbeidede rutiner for å unngå smitte fortsatt gjelder når vi vender tilbake til en mer vanlig hverdag: vasker hendene jevnlig og grundig holder god avstand til andre, minimum 1 meter bruker papirlommetørkle eller albuen ved hosting og nysing holder deg hjemme dersom du er syk eller har symptomer på sykdom