Hopp direkte til innhold

Slagtrening med fysioterapeut (apr-jun)

19. april

Slagtrening med fysioterapeut (apr-jun)

Tid 11:45 Sted Måsan aktivitetsenter
500,-

Jorunn Waaler har erfaring med nevrologisk fysioterapi og rehabilitering etter hjerneslag, lungefysioterapi, og opptrening etter skade/operasjon.

 

Hvorfor trening med fysioterapeut

LHL har som målsetting tilby våre medlemmer mulighet å trene styrke, kondisjon, balanse, koordinasjon og avspenning. Denne treningen vil passe for alle som trenger hjelp til å komme igang med lett aktivitet og bevegelse. Treningen vil bli tilpasset den enkeltes utgangspunkt så godt som mulig. Du gjør det du klarer og vil få veiledning hvordan du kan meste øvelsene på best mulig måte. Du kan selv kjenne etter hva du klarer og tilpasse øvelsene.

 

Målsettingen med denne treningen er å styrke mestringsfølelse og funksjonsevne. Økt muskelstyrke er viktig for alle som har hatt et hjerneslag, eller hjertes- og kar sykdom. Trening fører til bedre balanse, øke hastighet, hvor langt du kan gå og gjør det lettere å gå i trapper. Styrketrening av nedre del av kroppen gir funksjonelle forbedringer. Kondisjonstrening øker toleransen for å takle de daglige gjøremål. Trening styrker hjerte og lunger. (Aktivitetsboken – Fysisk aktivitet for forebygging og behandling, Helsedirektoratet).

 

Påmelding