Hopp direkte til innhold
Foto: Christopher Olssøn

Tilbudet vårt er spesielt tilpasset deg som har kreftdiagnose, hjertesykdom, kronisk lungesykdom eller sykelig overvekt. Vi hjelper deg på vei med varige livsstilsendringer!

Vi har rehabiliteringskurs over tre uker, støttet av et bredt sammensatt og profesjonelt team innenfor sykepleie, fysioterapi, ergoterapi, attføring, ernæring og medisin.

Vi har avtale med Helse Vest om spesialisert rehabiliteringstilbud.

LHL-klinikken Nærland feirer 15 år!
Det er 15 år siden startet vi med rehabilitering her på Nærland. Og for en reise det har vært, både for oss og ikke minst for alle pasientene som har vært på kurs hos oss siden da.

Det er et stort privilegium for oss - vi har møtt, tatt imot og hatt kurs for mange mennesker flere ganger i året, og vi har sammen jobbet for varige livsstilsendringer, for bedre fysisk og psykisk helse og et bedre liv.

Tusen, tusen takk til som har bidratt! Samarbeidspartnere, utallige dyktige folk - næringslivet, helse, universiteter og professorer, SUS, leger og sykepleiere, Kreftomsorg Rogaland, Senter for spiseforstyrrelser, frisklivsentraler, legekontorer, RISA, vaskebyråer… ja mange - og viktige for okke – og viktigst av alt - pasientene.

Me ska feire når verden er på beina igjen – me gidde ikj feire med munnbind og begrensninger – me har god tid – me skal jo vær der.

Gratulerer til alle fantastiske kollegaer. Takk til alle samarbeidspartnere. Tusen takk til alle som har vært på kurs hos oss!

Slik får du plass

For å få plass på et rehabiliteringsopphold på LHL-klinikken Nærland må legen din fylle ut og sende inn søknadsskjema til oss.

Kunnskap, trygghet og inspirasjon

På LHL-klinikken Nærland blir du møtt av et tverrfaglig rehabiliteringsteam som gir deg kunnskap, trygghet og inspirasjon slik at du kan møte hverdagens utfordringer på en bedre måte. Klinikken ligger i idylliske omgivelser på Nærbø ved Jærens åkre og strender. 

Om oss

Om oppholdet

Kontakt oss

Telefon 51 79 82 70
Åpen man–fre kl. 8–15.30

E-post

Vi svarer så fort vi kan innenfor våre åpningstider.

Faks: 51 79 82 71

Adresse: Nærlandsparken, Grenseveien 12, 4365 Nærbø.

Rehabiliteringssenteret ligger naturskjønt og friskt til på Nærbø ved Jærens åkre og strender. Til Nærbø sentrum er det 6 km, Bryne rundt 10 km og Stavanger Lufthavn, Sola 30 km.