Hopp direkte til innhold
Trening

Intervalltrening

Intervalltrening er en kondisjonsøkt hvor man jobber med å få opp pulsen, og har fastsatt tid på hver intervall.

Pris
500,-
Intervalltreninger 5 torsdager

Mellom hver økt vil varigheten på intervallene variere, og du velger selv hvilket intensitetsnivå du legger deg på. I kondisjonssalen vår, kan du velge mellom å bruke ergometersykkel, tredemølle, romaskin og elipsemaskin.

Vi legger opp til at du kan prøve ut ulike apparater gjennom økten, og vil rotere ved behov slik at alle skal få mulighet til å få prøvd seg på de ulike apparatene.

Oppstart: Torsdag 9.6 kl. 17-18
9.6, 16.6, 23.6, 30.6, 7.7.

Det er bindende påmelding. For at treningen skal gjennomføres må det være minimum 5 påmeldte. Maks antall er 15 personer. Du vil da få en tilbakemelding på dette.

Smittevern: Vi følger smittesituasjonen nøye. Vi vil redusere antall deltakere hvis det er nødvendig, evt, avlyse hvis vi må. 

Ved avlysing er det full refusjon.

Kort beskrivelse

Oppmøte: Grensevegen 12, i motsatt retning av hovedinngangen. Se etter skiltet «Varemottak». Møt opp i apparatrommet ferdig påkledd, ca. 10 min. før økten begynner. Husk innesko!

Praktisk:

  • Garderobe med dusj kan benyttes i administrasjonsbygget.
  • Husk et lite håndkle og drikkeflaske.
  • Gratis parkering.

Passer for

Intervalltrening passer for alle, uansett utgangspunkt.

Om du har mye belastningsplager, og problemer med å være i bevegelse over lengre distanser, setter vi pris på at du informerer oss om dette på forhånd. Vi kan da ut fra dine ønsker å behov tilpasse økten slik at du får best mulig utbytte av treningen.

Du velger selv hvilket nivå du vil legge deg på, og som beskrevet vil det bli lagt opp til at du kan få prøvd ut ulike apparater gjennom økten.

Våre spesialister

Mia Alvestad Bay

Mia Alvestad Bay

Bachelor i idrett
LHL-klinikken Nærland

Mia har en bachelorgrad i idrett, og til sommeren leverer hun sin masteroppgave innen idrettsvitenskap. Med sitt brennende engasjement for bevegelse og treningsglede, smittende smil og humør er vi sikre på at du er i de beste hender!