Hopp direkte til innhold
Trening

Medisinsk yoga

Mediyoga er en medisinsk og terapeutisk yogaform med fokus på klinisk praksis og forskning.

Pris
500,-
Mediyoga 5 onsdager
  • Oppstart: Onsdag 2. mars kl. 17-18.
    2.3, 9.3, 16.3, 23.3, 30.3.

Oppmøte: Grensevegen 10. Treningssalen, vis a vis Administrasjonsbygget. Møt opp ca. 10 minutter før økten starter ferdig påkledd.

Praktisk:

  • Garderobe kan benyttes i administrasjonsbygget.
  • Gratis parkering – ved kirken.
  • Matte kan lånes hos oss. Ta gjerne med egen matte om du har.

Det er bindende påmelding. For at treningen skal gjennomføres må det være minimum 7 påmeldte. Maks antall er 25 personer. Du vil da få en tilbakemelding på dette.

Smittevern: Vi følger smittesituasjonen nøye. Vi vil redusere antall deltakere hvis det er nødvendig, evt, avlyse hvis vi må. 

Ved avlysing er det full refusjon.

Kort beskrivelse

Yogaformen er opprinnelig en av de eldste formerne for yoga, og har utspring fra indisk legekunst og tradisjonell kinesisk medisin.

Medisinsk yoga er en terapeutisk form for yoga, som betyr at det er en hensikt bak hver enkelt øvelse. Mediyoga kan gjøres sittende, liggende, rolig, mer intensivt og med ulik varighet. Øvelsene strekker og styrker kroppen, løser opp i rygg, skuldre og nakke.

Mediyoga baserer seg på pust, fysiske øvelser og avspenning, og er ikke knyttet opp mot religion. Du trenger ikke ha helseplager for å gjøre medisinsk yoga.

De fleste opplever å få mer energi, bedre konsentrasjon, bedre søvn, mindre smerter og stivhet.

Passer for

Passer alle, uansett alder og utgangspunkt. Medisinsk yoga kan tilpasses alle etter behov, og er en yogaform som passer alle, enten du har utøvd yoga før eller er nokså ny.

Våre spesialister

Marie Tunheim

Marie Tunheim

Bachelor i ernæring og folkehelse
LHL-klinikken Nærland

Marie har en bachelorgrad i ernæring og folkehelse, og har tatt en videreutdannelse som mediyoga terapeut. Marie er opptatt av at alle skal få best mulig utbytte av yogatimen, og vil legge til rette for at du finner ro og balanse enten du sitter på stol eller på matte.