LHL

Hopp til innhold

Ledende innen idrettsmedisin, muskel- og skjelettplager

Uansett alder, fysisk form og tilstand hjelper vi deg å bli friskere og prestere bedre. Nimi er en del av LHL, og har 75 års erfaring med forebygging, fysisk aktivitet og behandling.
Ta kontakt på telefon 02430 eller post@nimi.no for timebestilling eller spørsmål om våre tilbud.

Bestill time

Slik jobber vi

Om Nimi

Nimi (Norsk idrettsmedisinsk institutt) er et av landets fremste private kompetansemiljø innen muskel og skjelett. Her tilbyr vi fysikalsk behandling, trening og kirurgi. Vi utreder og behandler skader og lidelser i blant annet rygg, knær, hofte, nakke og skulder.

Her får du riktig behandling og aktiv rehabilitering skreddersydd for deg.

Lørdagsåpent

Manuellterapaut Robert Skotheim er tilstede lørdag 13. og 27. januar, og 10. og 24. februar, fra kl. 10.00 – 15.00.

Robert jobber med alle problemstillinger innen muskel- og skjelettplager, særlig ryggproblematikk, ankel/fot skader og fotball/friidrett-relaterte skader.

Bestille time hos Robert Skotheim

Har du vondt et sted?

På Nimi får du profesjonell medisinsk hjelp med dine plager. Vi lager et individuelt opplegg basert på dine behov og ønsker.

Behandlingstilbud

Vi er ledende innen behandling av skader på ledd, muskel og skjelett, i tillegg til å ha et helhetlig tilbud innen helse- og livsstilsykdommer.

Trening

Hos oss trener du trygt og funksjonelt. Vi er eksperter på rehabiliterende, habiliterende og prestasjonsfremmende trening.

Test kroppen din

Standardisert fysisk- og fysiologisk testing er den beste måten å vurdere kroppens fysiske- og fysiologiske tilstand på, samt kunne dokumentere faktisk effekt av fysisk trening.

Kurs

Vi tilbyr kurs innenfor ulike områder, for både folk flest og for helsepersonell. Kursene gir deg praktisk informasjon du kan bruke for å nå dine spesifikke mål.

Nimi - 30 år for idrettsfolk og folk flest

Uansett alder, fysisk form og tilstand hjelper vi deg å bli friskere og prestere bedre.

Vi utfører utredning og behandling av alle typer ledd-, muskel- og skjelettlidelser, og er opptatt av riktig behandling og aktiv rehabilitering skreddersydd for den enkelte.

Bestill time

Her finner du oss

- i handlegaten på Ullevaal stadion. Adressen er Sognsveien 75D