LHL

Hopp til innhold

Nimi Ekspert

Hos Nimi har vi mange dyktige behandlere. Ved å betale litt mer kan du få hjelp av en Nimi Expert. Dette er en behandler med spesialistutdannelse eller doktorgrad innen manuellterapi eller idrettsfysioterapi.

For å kvalifisere til Nimi Expert må behandleren også ha lang erfaring, bidra i opplæring, veiledning og videreutdannelse av andre behandler både eksternt og internt.

Våre Nimi Experter er tilknyttet ulike landslag som medisinsk støtteapparat.

Nimi Expert

Jan Henning Løken

Jan Henning Løken

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Tlf: 916 01 122

jan.h.loken@nimi.no

Nimi Expert. Tidligere aktiv langrennsløper/-trener på nasjonalt nivå. Nå mosjonist med bredt nedslagsfelt; løp, sykkel, padling, langrenn og telemark (aktiv og trener). Jobbet med damelandslaget i håndball i 12 år samt enkeltutøvere i langrenn, fotball, friidrett, og alpint. Nå tilknyttet Norges friidrettsforbund. Har som spesialfelt skulder men jobber også generelt med akutte idrettsskader og belastningsskader spesielt relatert til løping. Veileder for masterstudenter i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Thomas T. Ødegaard

Thomas T. Ødegaard

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi (i permisjon).

thomas.t.odegaard@nimi.no

Nimi ExpertThomas er selv aktiv innen ballspill og han har trenerkurs i fotball. Har jobbet med idrettsmedisin for lag elitenivå/internasjonalt siden 1995 for håndball, hockey, fotball og dans. Jobber nå med landslaget i fotball. Har stor kunnskap og erfaring med undersøkelse, behandling og rehabilitering av mennesker med en aktiv livsstil. Holder mye foredrag og kurs. Veileder i masterutdanningen for idrettsfysioterapi.

Maren Stjernen

Maren Stjernen

Fysioterapeut. Spesialist i Idrettsfysioterapi.

Tlf: 958 53 399

maren.stjernen@nimi.no

Nimi ExpertMaren er i tillegg til Nimi tilknyttet Olympiatoppen to dager i uken som leder av det medisinske teamet i friidrett, samt fysioterapeut for landslaget i alpint. Fysioterapeut i det norske helseteamet i Sotsji-OL. Hun jobber mye med generelle idrettsskader og aktiv opptrening etter skader i skulder, hofte, kne, ankel og fot. Veileder for masterstudenter i Idrettsfysioterapi.

Marte Fagerheim

Marte Fagerheim

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi (i permisjon).

Tlf: 970 07 796

marte.fagerheim@nimi.no

Nimi ExpertJobbet med juniorlandslag på herresiden i håndball i over ti år, samt seniorlandslaget i beachhåndball for damer. Tidligere vært tilknyttet Next Generation på Olympiatoppen.
Jobber hovedsakelig med problematikk i skulder/nakke/rygg + kne/ankel, men også generelle idrettsskader og forebygging av disse.

Marte Lund

Marte Lund

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi. Spesialist i idrettsfysioterapi.

Tlf: 908 27 539

marte.lund@nimi.no

Nimi ExpertJobber med løpeskader og løpsanalyse og har tidligere vært fysioterapeut på landslaget i orientering. Spesiell interesse for skader i alt fra fot til hofte samt ryggplager.
Ansatt 30 % som forskningsmedarbeider i Norsk forskningssenter for Aktiv Rehabilitering (NAR).

Gro Camilla Riis

Gro Camilla Riis

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi.

Tlf: 907 45 055

gro.c.riis@nimi.no

Nimi ExpertSpesialist i manuellterapi, idrettsmanuellterapi (NMF) og barnemanuellterapi (NMF). Jobber som studentveileder i Manuellterapi (UiB) og Idrettsfysioterapi (NIH). Jobber deltid som lektor på fysioterapiutdanningen i Oslo (HiO). Aktiv fotballspiller gjennom mange år. Behandler alle problemer i muskel- og skjelettapparatet. Lang erfaring med utredning/behandling av rygg/nakke, skulder, armsmerter og kne. Spesielt interessert i langvarige smertetilstander.

Robert Skotheim

Robert Skotheim

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi.

Tlf: 918 69 617

robert.skotheim@nimi.no

Nimi ExpertRobert jobber med alle problemstillinger innen muskel- og skjelettplager, særlig ryggproblematikk, ankel/fot skader og fotball/friidrett-relaterte skader.

Har mange års erfaring med danseskader igjennom engasjement ved Statens Balletthøgskole. Nå engasjert innen friidrett internasjonalt.

Susanne Elfving

Susanne Elfving

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Tlf: 473 70 479

susanne.elfving@nimi.no

Nimi ExpertSusanne har en mastergrad i manuellterapi fra Australia. Hun er tilknyttet Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO) en dag i uken, som del av det medisinske teamet for dansere. I tillegg er hun også manuellterapeut for alpinlandslaget for damer og en del av støtteapparatet for Ullern fotball.

Susanne jobber mye med generelle muskel- og skjelettplager med et særskilt fokus på unge utøvere, samt pasienter med plager i rygg, hofte, legg og akilles.

Hege Grindem

Hege Grindem

Fysioterapeut. Doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole.

Tlf: 951 06 154

hege.grindem@nimi.no

Nimi ExpertHege har mastergrad i idrettsfysioterapi og doktoravhandling på rehabilitering av fremre korsbåndskader. Hun er tidligere fotballspiller og fysioterapeut for fotballag. Jobber både klinisk med pasienter og som forsker tilknyttet Norsk Forskningssenter for Aktiv Rehabilitering og Norges Idrettshøgskole.

Karin Rydevik

Karin Rydevik

Fysioterapeut. Spesialist i idrettsfysioterapi. Leder for helsefag og fagsjef.

Tlf: 928 16 039

karin.rydevik@nimi.no

Nimi ExpertSpesialist fysioterapeut med mastergrad i Idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole. Fagansvarlig ved Nimi. Spesialkompetanse innen plager i kne, hofte, ankel, akilles og skulder. Har utviklet og driver artroseskolen "Aktiv med artrose" på Nimi. Har siste 10 år jobbet som forskningsmedarbeider på prosjekter innen korsbånd, menisk og artrose på Norsk Forskningssenter for Aktiv rehabilitering (NAR). Veileder for master studenter i Idrettsfysioterapi.

Kaja Sætre

Kaja Sætre

Fysioterapeut. Spesialist i idrettsfysioterapi.

Tlf: 949 83 498

kaja.satre@nimi.no

Nimi ExpertKaja har aktiv rehabilitering av underekstremitet (kne, hofte, ankel, akilles, hamstring) og skulder som spesialfelt. Jobber også som fysioterapeut ved Statens Balletthøgskole på Kunsthøyskolen i Oslo. Erfaring som fysioterapeut for skicrosslandslaget og juniorlandslag i friidrett. Spesiell interesse for kartlegging av utøvere ved bruk av functional movement screening (fms) for å spesialtilpasse basis- og skadeforebyggende treningsprogram.