Nimi Oslo - Norsk idrettsmedisinsk institutt

Hopp direkte til innhold
Foto: Nimi
Aktivitetsmedisin

Akupunktur

Vi baserer vår behandling på vitenskapelig dokumentasjon og forskning. Vår spesialitet innen akupunktur er smertebehandling av ledd-, muskel- og senelidelser.

Førstegangskonsultasjon
960,- /60 min
Oppfølging
540,- /30 min

Akupunktur er en behandlingsform der tynne nåler brukes. Akupunkturbehandlingen her på Nimi utøves av Katrine som er autorisert fysioterapeut, slik at det kan kombineres med trening eller rehabilitering.

Symptomer

Akupunktur kan anbefales ved

  • Kroniske smerter
  • Smerte ved artrose (spesifikt kneartrose)
  • Tennisalbue
  • Spenningshodepine eller migrene
  • Lettere nedstemt eller depresjon
  • Søvnløshet

Kort beskrivelse

Behandlingen er basert på kunnskap om anatomi, fysiologi, sykdomslære og tar utgangspunkt i en grundig undersøkelse.

Det finnes flere nevrofysiologiske virkningsmekanismer for observerte effekter av akupunkturbehandling. Forskning viser best effekt innen behandling av smerter i muskelskjelett-systemet, som også inkluderer triggerpunkter.

Risiko

Risikoen for bivirkninger av akupunkturbehandling er lav.

Våre spesialister

Katrine Bostrøm

Katrine Bostrøm

Fysioterapeut og klassisk akupunktør, mastergrad fra UiO

Nimi Ullevål

Tlf: 472 96 551

katrine.bostrom@nimi.no

Bestill time

Katrine har bakgrunn som fysioterapeut, og er videre utdannet til akupunktør. Hun har en mastergrad i helsefagvitenskap fra Universitetet i Oslo, som gir kompetanse innen medisinsk og helsefaglig forskning, med nær tilknytning til klinisk virksomhet.

Katrine jobber med smerterelaterte lidelser her på Nimi, og er lærer ved Kristiania Høyskole. Erfaringen er bred innen fysioterapi og akupunktur, men spisskompetansen ligger på behandling av smerte og stressrelaterte lidelser i muskelskjelett-system, mer spesifikt løpsrelaterte smerter, kneartrose, tennisalbue og langvarige muskelsmerter og generell anspenthet.