Nimi

Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

Arthrum (hyaluronsyre)

Arthrum er et videreutviklet hyaluronsyrepreparat som er effektivt i behandlingen av artrose i ledd.

Når bruker man Arthrum?

Arthrum er et videreutviklet hyaluronsyrepreparat som er effektivt i behandlingen av artrose i ledd. Hyaluronsyre er et stoff som finnes naturlig i leddene våre og som smører dem. Arthrum er et naturpreparat som fremstilles fra brusk hos hanekyllinger.

Leddene som er mest aktuelle for behandling med Arthrum, er hofteledd, kneledd, ankelledd og skulderledd. Ved injisering av Arthrum kan man få en langvarig smertelindring (opp til 8-10 måneder) slik at man klarer å være mer aktiv med trening og på den måten utsette en eventuell proteseoperasjon.

Retningslinjer etter injeksjon med Arthrum

Etter injeksjonen skal du ta det litt rolig i 1-2 uker, men dagligdagse aktiviteter går fint. Det kan bli lette smerter i leddet som kan vare noen dager. Det vil spontant gå over av seg selv.

Bivirkninger og komplikasjoner

Som ved alle injeksjoner vil det være en liten mulighet for lett smerte i området det stikkes. For å redusere sjansen for dette, settes det i noen tilfeller også litt lokalbedøvelse i samme område. Det er ved enhver injeksjon en liten fare for infeksjon (mindre enn 1 av 1000). Søk lege dersom det skulle oppstå tegn til infeksjon, det vil si plutselig økende smerter/ hevelse/ rødhet og eventuell feber.

Kontaktskjema

Har du spørsmål eller behov for andre henvendelser? Vi tar kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Ikke oppgi private helseopplysninger i skjemaet. Slike detaljer drøftes under konsultasjon.

Ved å fylle ut og sende inn skjema gir jeg samtykke til at mine persondata kan sendes via denne sikre (krypterte) løsningen.

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde