Nimi

Hopp direkte til innhold
Foto: Christopher Olssøn

Hjerteundersøkelse

Nimis hjertespesialister tilbyr utredning, behandling og oppfølging av alle typer hjertesykdommer.

Hjertespesialisttilbudet ved Nimi tilbyr utredning og behandling av alle typer hjertelidelser og utfører hjertescreening av idrettsutøvere. Vi har utstyr for utredning av brystsmerter/angina-pectoris, hjertesvikt, hjerterytmeforstyrrelser og blodtrykkssykdom.

Vi tilbyr også rådgiving om risiko for hjertesykdom og forebyggende behandling.

Vi har tilbud om rehabilitering av hjertepasienter etter hjerteoperasjoner og etter hjerteinfarkt. Fysisk trening ved hjerte- og karsykdommer gir dokumentert bedring av kondisjon og livskvalitet. I tillegg bidrar fysisk trening til reduksjon av risiko for senere plager eller kardiovaskulære hendelser og derved bedring av prognose.

Ved Nimi har vi moderne ultralydutstyr (ekkokardiografi) til utredning av hjertefunksjon og hjerteklaffesykdom. Vi tilbyr 24-timers EKG-registrering (Holter) til utredning av hjerterytmeforstyrrelser, 24 timers blodtrykksregistrering samt avansert utstyr for arbeids-EKG/stresstesting av hjertet.

Tilbudet er rettet mot både private og forsikringskunder. Det dekkes ikke av offentlig trygderefusjon. Du trenger ikke henvisning.

Vi tilbyr følgende undersøkelser

  • Klinisk undersøkelse: Utføres hos hjertespesialist med blodtrykksmåling, EKG og blodprøver.
  • Stresstest: Utføres på ergometersykkel/tredemølle med EKG for vurdering av arbeidskapasitet, vurdering av tegn til redusert blodforsyning til hjertet, samt for å avdekke tegn hjerterytmeforstyrrelse under belastning.
  • 24-timers blodtrykksmåling: Utredning ved mistanke om forhøyet blodtrykk.
  • 24 timers EKG: Hjerterytmeregistrering som ledd i utredning av unormal hjerterytme og ved besvimelsesanfall som man mistenker er forårsaket av hjertesykdom.
  • Ekkokardiografi: Ultralydundersøkelse med evaluering av hjertepumpefunksjon, hjerteklaffene og medfødte hjertelidelser.

Kontaktskjema

Har du spørsmål eller behov for andre henvendelser? Vi tar kontakt med deg så fort vi har mulighet.