LHL

Hopp direkte til innhold

Manuellterapeuter

Bestill time

Manuellterapeuter

Susanne Elfving

Susanne Elfving

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Tlf: 473 70 479

susanne.elfving@nimi.no

Nimi ExpertSusanne har en mastergrad i manuellterapi fra Australia. Hun er tilknyttet Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO) en dag i uken, som del av det medisinske teamet for dansere. I tillegg er hun også manuellterapeut for alpinlandslaget for damer og en del av støtteapparatet for Ullern fotball.

Susanne jobber mye med generelle muskel- og skjelettplager med et særskilt fokus på unge utøvere, samt pasienter med plager i rygg, hofte, legg og akilles.

Marte Fagerheim

Marte Fagerheim

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi (i permisjon).

Tlf: 970 07 796

marte.fagerheim@nimi.no

Nimi ExpertJobbet med juniorlandslag på herresiden i håndball i over ti år, samt seniorlandslaget i beachhåndball for damer. Tidligere vært tilknyttet Next Generation på Olympiatoppen.
Jobber hovedsakelig med problematikk i skulder/nakke/rygg + kne/ankel, men også generelle idrettsskader og forebygging av disse.

Linn Helen Jensen Grødahl

Linn Helen Jensen Grødahl

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi

Fysioterapeut med mastergrad i manuellterapi. Kunnskap og erfaring med muskel- og skjelettplager. 

Særskilt fokus på nakke, rygg- og hofteplager.

Lars Haugvad

Manuellterapeut. Spesialist i idrettsfysioterapi

Tlf: 938 67 266

lars.haugvad@nimi.no

Lars har jobbet med landslagene (A-lag herrer og damer) i skihopp de siste 7 årene og vært medisinsk koordinator der.

Lars er tidligere høgskolelektor på Bjørknes der han underviste i fag som treningslære og smertefysiologi. Holder idag fagdager om styrketrening, foredrag om smertefysiologi og er opptatt kommunikasjonen rundt langvarige plager.

Lars er også tilknyttet Olympiatoppen som manuellterapeut og prosjektmedarbeider. God erfaring med pasienter med rygg og nakkeplager samt styrketrening i klinikken. Tidligere aktiv snowboardkjører, fotballspiller og triatlet.

Frode Hilde

Frode Hilde

Fysioterapeut med videreutdanning i manuellterapi

Tlf: 932 57 453

frode.hilde@nimi.no

Tidligere elite volleyballspiller og nå maratonløper. Jobbet i mange år med lagidrett på nasjonalt/elitenivå innen håndball, ishockey, fotball og dans. Jobber med løpsanalyse og løpeskader. Lang erfaring med kroniske nakke- og ryggpasienter. Veileder for masterstudenter i manuellterapi. Har driftsavtale med Oslo kommune.

Asbjørn Horn

Asbjørn Horn

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi.

Tlf: 482 76 676

asbjorn.horn@nimi.no

Asbjørn jobber med fotballag på aldersbestemte trinn og 1. divisjon kvinner. Arbeidserfaring fra National Health Service i England og privat praksis i Norge. Jobber med akutte og kroniske nakke- og ryggplager samt plager i ledd som skulder og kne.

Jan Henning Løken

Jan Henning Løken

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Tlf: 916 01 122

jan.h.loken@nimi.no

Nimi Expert. Tidligere aktiv langrennsløper/-trener på nasjonalt nivå. Nå mosjonist med bredt nedslagsfelt; løp, sykkel, padling, langrenn og telemark (aktiv og trener). Jobbet med damelandslaget i håndball i 12 år samt enkeltutøvere i langrenn, fotball, friidrett, og alpint. Nå tilknyttet Norges friidrettsforbund. Har som spesialfelt skulder men jobber også generelt med akutte idrettsskader og belastningsskader spesielt relatert til løping. Veileder for masterstudenter i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Marte Lund

Marte Lund

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi. Spesialist i idrettsfysioterapi.

Tlf: 908 27 539

marte.lund@nimi.no

Nimi ExpertJobber med løpeskader og løpsanalyse og har tidligere vært fysioterapeut på landslaget i orientering. Spesiell interesse for skader i alt fra fot til hofte samt ryggplager.
Ansatt 30 % som forskningsmedarbeider i Norsk forskningssenter for Aktiv Rehabilitering (NAR).

Gro Camilla Riis

Gro Camilla Riis

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi.

Tlf: 907 45 055

gro.c.riis@nimi.no

Nimi ExpertSpesialist i manuellterapi, idrettsmanuellterapi (NMF) og barnemanuellterapi (NMF). Jobber som studentveileder i Manuellterapi (UiB) og Idrettsfysioterapi (NIH). Jobber deltid som lektor på fysioterapiutdanningen i Oslo (HiO). Aktiv fotballspiller gjennom mange år. Behandler alle problemer i muskel- og skjelettapparatet. Lang erfaring med utredning/behandling av rygg/nakke, skulder, armsmerter og kne. Spesielt interessert i langvarige smertetilstander.

Robert Skotheim

Robert Skotheim

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi.

Tlf: 918 69 617

robert.skotheim@nimi.no

Nimi ExpertRobert jobber med alle problemstillinger innen muskel- og skjelettplager, særlig ryggproblematikk, ankel/fot skader og fotball/friidrett-relaterte skader.

Har mange års erfaring med danseskader igjennom engasjement ved Statens Balletthøgskole. Nå engasjert innen friidrett internasjonalt.

Laila Beate Steigen

Laila Beate Steigen

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi. Spesialist i idrettsfysioterapi.

laila.b.steigen@nimi.no

Laila har jobbet innen håndball på elitenivå og har selv mange år som håndballspiller. God erfaring med akutte og langvarige plager i nakke, rygg, skulder, hofte og albue, samt hodepine og svimmelhet.

Thomas T. Ødegaard

Thomas T. Ødegaard

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi (i permisjon).

thomas.t.odegaard@nimi.no

Nimi ExpertThomas er selv aktiv innen ballspill og han har trenerkurs i fotball. Har jobbet med idrettsmedisin for lag elitenivå/internasjonalt siden 1995 for håndball, hockey, fotball og dans. Jobber nå med landslaget i fotball. Har stor kunnskap og erfaring med undersøkelse, behandling og rehabilitering av mennesker med en aktiv livsstil. Holder mye foredrag og kurs. Veileder i masterutdanningen for idrettsfysioterapi.