Nimi

Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock
Aktivitetsmedisin

Kurs: Nimi ryggskole

På Nimi ryggskole vil du lære mer om ryggplager og få praktiske råd og veiledning i hvordan du skal ta vare på ryggen din for en bedre funksjon i hverdagen.

Pris
2 760,-
Du trenger ikke henvisning fra lege.
  • Varighet: 6 uker

Ryggkurset holdes av fysioterapeuter med spisskompetanse på ryggplager og er utviklet i tråd med Nasjonale Retningslinjer for Korsryggsmerter.

Neste kursperiode: Vil bli annonsert.

Sted: Nimi, Ullevaal stadion.

Symptomer

De fleste av oss opplever ryggsmerter i løpet av livet. For noen vil smertene bite seg fast, eller forsvinne bare for å dukke opp igjen med jevne mellomrom.

Felles for de aller fleste som sliter med langvarige ryggsmerter, er at de ikke vet med sikkerhet hva som er årsaken til smertene. Det kalles "uspesifikke ryggsmerter" og utgjør rundt 90 prosent av langvarige ryggsmerter.

I dag vet vi mer om hvor disse smertene kommer fra. Vi vet ogsåmye mer om hva som forlenger og forsterker dem, og ikke minst hva du kan gjøre for redusere smertene.

Passer for

Tilbudet er rettet mot deg som har hatt vondt i korsryggen i mer enn 3 måneder og som ikke er kandidat for ryggkirurgi.

Behandlingsdetaljer

Lær å ta vare på ryggen din

På Nimi ryggskole vil du lære mer om ryggplager og få praktiske råd og veiledning i hvordan du skal ta vare på ryggen din for en bedre funksjon i hverdagen.

Kurset inneholder teori om rygg, styrketrening, medisinsk yoga og oppmerksomhetstrening.

Våre spesialister

Frode Hilde

Frode Hilde

Fysioterapeut med videreutdanning i manuellterapi

Tlf: 932 57 453

frode.hilde@nimi.no

Tidligere elite volleyballspiller og nå maratonløper. Jobbet i mange år med lagidrett på nasjonalt/elitenivå innen håndball, ishockey, fotball og dans. Jobber med løpsanalyse og løpeskader. Lang erfaring med kroniske nakke- og ryggpasienter. Veileder for masterstudenter i manuellterapi. Har driftsavtale med Oslo kommune.

Svein Løkhaug

Svein Løkhaug

Fysioterapeut MSc

svein.lokhaug@nimi.no

Jobber med de fleste områder innenfor muskel og skjelett, med en spesiell interesse innenfor diagnostisering av akutte skader/smerteproblematikk og rehabilitering av nakke/rygg , skulder og kne. Har tidligere vært aktiv utøver i fotball og styrkeløft.

I tillegg til Nimi er Svein tilknyttet seniorlandslaget i skøyter og yngre rekruttlandslag i friidrett.