Nimi

Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

Nimi ryggskole

Tilbudet er rettet mot deg som har hatt vondt i korsryggen i mer enn 3 måneder og som ikke er kandidat for ryggkirurgi. Ryggkurset holdes av fysioterapeuter med spisskompetanse på ryggplager og er utviklet i tråd med Nasjonale Retningslinjer for Korsryggsmerter.

De fleste av oss opplever ryggsmerter i løpet av livet. For noen vil smertene bite seg fast, eller forsvinne bare for å dukke opp igjen med jevne mellomrom.

Felles for de aller fleste som sliter med langvarige ryggsmerter, er at de ikke vet med sikkerhet hva som er årsaken til smertene. Det kalles "uspesifikke ryggsmerter" og utgjør rundt 90 prosent av langvarige ryggsmerter.

I dag vet vi mer om hvor disse smertene kommer fra. Vi vet også mye mer om hva som forlenger og forsterker dem, og ikke minst hva du kan gjøre for redusere smertene.

Lær å ta vare på ryggen din

På Nimi ryggskole vil du lære mer om ryggplager og få praktiske råd og veiledning i hvordan du skal ta vare på ryggen din for en bedre funksjon i hverdagen. Kurset inneholder teori om rygg, styrketrening, medisinsk yoga og oppmerksomhetstrening.

Praktisk informasjon

Neste kursperiode: Vil bli annonsert  

Sted: Nimi på Ullevaal stadion

Oppstart og varighet: 6 uker

Pris: kr 2 760

Du trenger ikke henvisning fra lege for å delta på Nimi Ryggskole.

Kontaktskjema

Har du spørsmål eller behov for andre henvendelser? Vi tar kontakt med deg så fort vi har mulighet.