LHL

Hopp til innhold


Workshop i teknikk og motorikk

Nimi inviterer til workshop i teknikk og motorikk for helsepersonell og trenere med Morten Bråten og Lars Arne Andersen fra Olympiatoppen tirsdag 2. januar 2018. Starte året med faglig påfyll! FULLT!

Kursen er nå fulltegnet. Ønsker du å være på venteliste kan du sende en e-post til kongress@dovre.as. Vi ser på muligheten for å arrangere et nytt kurs våren 2018.

Morten og Lars Arne har lang erfaring og har jobbet med mange av Norges beste utøvere. Du vil få kunnskap om motorisk kartlegging samt analyse av teknikk, noe som vil være direkte overførbart til din kliniske hverdag, for eksempel i rehabilitering. Kurset vil bestå av mye praktisk øving, så møt opp i treningstøy.

Målgruppe

Helsepersonell som jobber med idrettsutøvere og trenere.

Tema

  • Generell mobilitet / stabilitet. En tilnærming sett i forhold til funksjonalitet i ledd- og muskelkjeder. Et perspektiv "nedenifra" i forhold til prestasjonsforbedring. Utgangspunktet for prosessen er en motorisk kartlegging.
  • Spesifikk mobilitet / stabilitet. En tilnærming sett i forhold til utøverens "weak links" i den tekniske utførelsen. En tilnærming sett "ovenfra", hvor strategier for overføringer av motoriske ferdigheter er hovedfokus. Utgangspunkt for prosessene er observasjon og analyse av teknikken.
  • Teori / video: filosofi og arbeidsmåter et empirisk perspektiv for utvikling av utøvere.
  • Gruppearbeid / case

Praktisk informasjon

  • Sted: Nimi Ullevål, Ullevål Stadion, Oppgang D, Oslo
  • Dato: tirsdag 2. januar 2018, kl. 09.00 - 16.00
  • Antall deltagere: 30 stk.
  • Pris: 2 370,-

Om foredragsholderne

Morten Bråten

Er utdannet ved Lærerhøgskole, har mellomfag idrett fra Norges Idrettshøgskole og har vært ansatt ved Olympiatoppen siden 1991. Morten er fagansvarlig og har hovedansvar for teknikk/motorikk ved Olympiatoppen. Han jobber mye med læring- og utviklingsprosesser (pedagogisk tilrettelegging), og er involvert i skiskyting, skøyter, langrenn, alpint og bryting.

Lars Arne Andersen

Er utdannet fysioterapeut og har vært ansatt ved Olympiatoppen siden 2010. Lars Arne jobber mye med motorisk kartlegging og bevegelsesanalyse innenfor olympiske idretter, blant annet for utøvere i roing, triatlon, svømming, freeski og håndball. Han jobber 50 % ved olympiatoppen vest og 50 % ved olympiatoppen sentralt.

Publisert 02.11.2017