LHL

Hopp direkte til innhold

Medarbeidere ved Nimi

Her finner du en oversikt over alle behandlerne ved Nimi.

Bestill time

Manuellterapeuter

Asbjørn Horn

Asbjørn Horn

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi.

Tlf: 482 76 676

asbjorn.horn@nimi.no

Asbjørn jobber med fotballag på aldersbestemte trinn og 1. divisjon kvinner. Arbeidserfaring fra National Health Service i England og privat praksis i Norge. Jobber med akutte og kroniske nakke- og ryggplager samt plager i ledd som skulder og kne.

Frode Hilde

Frode Hilde

Fysioterapeut med videreutdanning i manuellterapi

Tlf: 932 57 453

frode.hilde@nimi.no

Tidligere elite volleyballspiller og nå maratonløper. Jobbet i mange år med lagidrett på nasjonalt/elitenivå innen håndball, ishockey, fotball og dans. Jobber med løpsanalyse og løpeskader. Lang erfaring med kroniske nakke- og ryggpasienter. Veileder for masterstudenter i manuellterapi. Har driftsavtale med Oslo kommune.

Gro Camilla Riis

Gro Camilla Riis

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi.

Tlf: 907 45 055

gro.c.riis@nimi.no

Nimi ExpertSpesialist i manuellterapi, idrettsmanuellterapi (NMF) og barnemanuellterapi (NMF). Jobber som studentveileder i Manuellterapi (UiB) og Idrettsfysioterapi (NIH). Jobber deltid som lektor på fysioterapiutdanningen i Oslo (HiO). Aktiv fotballspiller gjennom mange år. Behandler alle problemer i muskel- og skjelettapparatet. Lang erfaring med utredning/behandling av rygg/nakke, skulder, armsmerter og kne. Spesielt interessert i langvarige smertetilstander.

Jan Henning Løken

Jan Henning Løken

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Tlf: 916 01 122

jan.h.loken@nimi.no

Nimi Expert. Tidligere aktiv langrennsløper/-trener på nasjonalt nivå. Nå mosjonist med bredt nedslagsfelt; løp, sykkel, padling, langrenn og telemark (aktiv og trener). Jobbet med damelandslaget i håndball i 12 år samt enkeltutøvere i langrenn, fotball, friidrett, og alpint. Nå tilknyttet Norges friidrettsforbund. Har som spesialfelt skulder men jobber også generelt med akutte idrettsskader og belastningsskader spesielt relatert til løping. Veileder for masterstudenter i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Laila Beate Steigen

Laila Beate Steigen

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi. Spesialist i idrettsfysioterapi.

laila.b.steigen@nimi.no

Laila har jobbet innen håndball på elitenivå og har selv mange år som håndballspiller. God erfaring med akutte og langvarige plager i nakke, rygg, skulder, hofte og albue, samt hodepine og svimmelhet.

Linn Helen Jensen Grødahl

Linn Helen Jensen Grødahl

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi

Fysioterapeut med mastergrad i manuellterapi. Kunnskap og erfaring med muskel- og skjelettplager. 

Særskilt fokus på nakke, rygg- og hofteplager.

Marte Fagerheim

Marte Fagerheim

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi (i permisjon).

Tlf: 970 07 796

marte.fagerheim@nimi.no

Nimi ExpertJobbet med juniorlandslag på herresiden i håndball i over ti år, samt seniorlandslaget i beachhåndball for damer. Tidligere vært tilknyttet Next Generation på Olympiatoppen.
Jobber hovedsakelig med problematikk i skulder/nakke/rygg + kne/ankel, men også generelle idrettsskader og forebygging av disse.

Marte Lund

Marte Lund

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi. Spesialist i idrettsfysioterapi.

Tlf: 908 27 539

marte.lund@nimi.no

Nimi ExpertJobber med løpeskader og løpsanalyse og har tidligere vært fysioterapeut på landslaget i orientering. Spesiell interesse for skader i alt fra fot til hofte samt ryggplager.
Ansatt 30 % som forskningsmedarbeider i Norsk forskningssenter for Aktiv Rehabilitering (NAR).

Robert Skotheim

Robert Skotheim

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi.

Tlf: 918 69 617

robert.skotheim@nimi.no

Nimi ExpertRobert jobber med alle problemstillinger innen muskel- og skjelettplager, særlig ryggproblematikk, ankel/fot skader og fotball/friidrett-relaterte skader.

Har mange års erfaring med danseskader igjennom engasjement ved Statens Balletthøgskole. Nå engasjert innen friidrett internasjonalt.

Susanne Elfving

Susanne Elfving

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Tlf: 473 70 479

susanne.elfving@nimi.no

Nimi ExpertSusanne har en mastergrad i manuellterapi fra Australia. Hun er tilknyttet Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO) en dag i uken, som del av det medisinske teamet for dansere. I tillegg er hun også manuellterapeut for alpinlandslaget for damer og en del av støtteapparatet for Ullern fotball.

Susanne jobber mye med generelle muskel- og skjelettplager med et særskilt fokus på unge utøvere, samt pasienter med plager i rygg, hofte, legg og akilles.

Thomas T. Ødegaard

Thomas T. Ødegaard

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi (i permisjon).

thomas.t.odegaard@nimi.no

Nimi ExpertThomas er selv aktiv innen ballspill og han har trenerkurs i fotball. Har jobbet med idrettsmedisin for lag elitenivå/internasjonalt siden 1995 for håndball, hockey, fotball og dans. Jobber nå med landslaget i fotball. Har stor kunnskap og erfaring med undersøkelse, behandling og rehabilitering av mennesker med en aktiv livsstil. Holder mye foredrag og kurs. Veileder i masterutdanningen for idrettsfysioterapi.

Fysioterapeuter

Aleksander Killingmo

Aleksander Killingmo

Fysioterapeut. Spesialist i idrettsfysioterapi (i permisjon).

aleksander.killingmo@nimi.no

Aleksander er fysioterapeut med master i idrettsfysioterapi. Tidligere spilt håndball på nest øverste nivå. Jobber med friidrett og skøyter på nasjonalt nivå. God erfaring på pasienter med idretts- og belastningsskader i ankel, kne, hofte og skulder.

Andre Bjørkheim

Andre Bjørkheim

Fysioterapeut. Mastergrad i idrettsfysioterapi

Tlf: 907 82 599

andre.bjorkheim@nimi.no

Fysioterapeut med mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole. Tidligere jobbet i Vålerenga Fotball og vært tilknyttet Next Generation ved Olympiatoppen.

Spesialkompetanse innen forebygging, behandling og rehabilitering av fotballskader og generelle idrettsskader knyttet til hofte, lyske, knær og ankler.

Arnlaug Wangensteen

Arnlaug Wangensteen

Fysioterapeut. Mastergrad i idrettsfysioterapi.

Tlf: 908 25 221

Arnlaug.wangensteen@nimi.no

Arnlaug er i ferd med å avslutte sitt doktorgradsprosjekt "Diagnose og prognose av akutte hamstringsskader hos mannlige idrettsutøvere". Prosjektet er et samarbeid med Aspetar Orthopaedic and Sports Medicine Hospital i Doha, Norges Idrettshøgskole (NIH) og Senter for Idrettsskadeforskning.

Arnlaug har erfaring med forebygging, behandling og rehabilitering av idrettsskader innenfor håndball, fotball, skiskyting, langrenn og ballett.

Birgitta Blakstad Nilsson

Birgitta Blakstad Nilsson

Fysioterapeut. Spesialist i hjerte- og lungefysioterapi. Doktorgrad innen hjerterehabilitering.

Tlf: 932 10 913

birgitta.nilsson@nimi.no

Birgitta har mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges idrettshøgskole og doktorgrad på hjerterehabilitering fra Universitetet i Oslo. Hun er fagansvarlig for hjerterehabiliteringen på Nimi. Lang og bred erfaring med trening av hjertepasienter i alle faser. Veileder masterstudenter og jobber i tillegg som seniorforsker på Oslo universitetssykehus.

Bjørnar Haaland

Bjørnar Haaland

Fysioterapeut. Mastergrad i Idrettsfysioterapi.

Tlf: 95 72 34 61

bjornar.haaland@nimi.no

Fysioterapeut med mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole. Jobber som fysioterapeut for aldersbestemte landslag i fotball. 
God kompetanse på generelle idrettsskader, skadeforebyggende trening, samt aktiv opptrening etter skader. Spesielle interesseområder er knær og ankler.

Celine Hamisultane

Celine Hamisultane

Fysioterapeut.

celine.hamisultane@nimi.no

Celine er utdannet danser fra Statens balletthøyskole ved Kunsthøgskolen i Oslo. Er tilknyttet KHIO og musikkteaterhøyskolen ifm foredrag og skadeforebygging for dansere.

Har god erfaring og kompetanse på opptrening og rehabilitering av generelle idrettsskader med spesiell interesse for knær, legg og ankler.

Daniel Major

Daniel Major

Fysioterapeut. Master i idrettsfysioterapi. PhD stipendiat

Tlf: 97190682

Daniel holder på med sin doktorgrad ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA), hvor han forsker på fysioterapibehandling for pasienter med skuldersmerte. Han jobber også som underviser ved Institutt for fysioterapi ved HiOA.

Daniel har skuldersmerte som sitt spesialfelt og jobber primært med denne pasientgruppen.

Eli Charlotte Moeng

Eli Charlotte Moeng

Fysioterapeut. Mastergrad i helsefag

Tlf: 926 00 210

eli.moeng@nimi.no

Eli Charlotte er fysioterapeut med master i Helsefag, og er en ivrig mosjonist med øye for de mange gode sidene ved det å være fysisk aktiv. Hun har lang og bred erfaring i behandlingen og rehabilitering innen muskel og skjelett. Erfaring fra flere forskningsprosjekter på kneartrose. Har delvis driftsavtale med Oslo kommune.

Else-Kari Nordli Scheele

Else-Kari Nordli Scheele

Fysioterapeut. Spesialist i hjerte- og lungefysioterapi.

Tlf: 478 40 209

else.k.nordli@nimi.no

Else-Kari er spesialist i rehabilitering med fordypning i hjerte- og lungefysioterapi. Hun har grunn- og mellomfag fra Norges idrettshøgskole og videreutdanning i folkehelse. Jobber med hjerterehabilitering på NIMI og har lang og bred erfaring med rehabilitering av hjerte- og lungepasienter i ulike faser.

Even Jarstad

Even Jarstad

Idrettsfysiolog med mastergrad fra Norges Idrettshøgskole

Tlf: 907 22 957

even.jarstad@nimi.no

Even jobber som testingeniør ved Nimis fysiologiske testlaboratorium, og har over 10 års erfaring som testingeniør fra Nimi, Ullevål sykehus og Norges Idrettshøgskole. Han veileder mosjonister og utøvere i utholdenhetstrening og holder foredrag innen utholdenhetstrening og testing av utholdenhet. Even har også jobbet som helsesportspedagog innen psykiatrien i Sogn og Fjordane og som treningsveileder ved Centrum Athletica i Oslo. I perioden 2011-2013 var han ass. fotball trener/fysisk trener for Snarøya SK.

Hege Grindem

Hege Grindem

Fysioterapeut. Doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole.

Tlf: 951 06 154

hege.grindem@nimi.no

Nimi ExpertHege har mastergrad i idrettsfysioterapi og doktoravhandling på rehabilitering av fremre korsbåndskader. Hun er tidligere fotballspiller og fysioterapeut for fotballag. Jobber både klinisk med pasienter og som forsker tilknyttet Norsk Forskningssenter for Aktiv Rehabilitering og Norges Idrettshøgskole.

Håkon Navestad

Håkon Navestad

Fysioterapeut, ballettpedagog, yoga- og pilatesinstruktør

Tlf: 93 24 38 31

post@haakonnavestad.no

Håkon Navestad er utdannet fysioterapeut og ballettpedagog. Han er også utdannet yoga- og pilatesinstruktør. Håkon har spisskompetanse på skadeforebyggende trening, stabiliseringstrening, øvelser for økt kroppsbevissthet og avspenning, koordinasjonstrening og bevegelighetstrening.

Kaja Sætre

Kaja Sætre

Fysioterapeut. Spesialist i idrettsfysioterapi.

Tlf: 949 83 498

kaja.satre@nimi.no

Nimi ExpertKaja har aktiv rehabilitering av underekstremitet og skulder som spesialfelt.

Hun har jobbet som fysioterapeut ved Avdeling dans på Kunsthøyskolen i Oslo i 8 år og har god kompetanse på rehabilitering av danserelaterte skader.

Hun jobber også innen kvinnehelse og har kompetanse på opptrening av bekkenbunn ved stressinkontinens og fødselsrelaterte skader.

Kaja er også tilknyttet helseteamet til friidrettslandslaget og jobber spesielt med forebygging og rehabilitering av løpsrelaterte skader. Hun brenner for forebygging av skader og har en spesiell interesse for kartlegging av utøvere for å spesial-tilpasse basis- og skadeforebyggende treningsprogram.

Karin Rydevik

Karin Rydevik

Fysioterapeut. Spesialist i idrettsfysioterapi. Leder for helsefag og fagsjef.

Tlf: 928 16 039

karin.rydevik@nimi.no

Nimi ExpertSpesialist fysioterapeut med mastergrad i Idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole. Fagansvarlig ved Nimi. Spesialkompetanse innen plager i kne, hofte, ankel, akilles og skulder. Har utviklet og driver artroseskolen "Aktiv med artrose" på Nimi. Har siste 10 år jobbet som forskningsmedarbeider på prosjekter innen korsbånd, menisk og artrose på Norsk Forskningssenter for Aktiv rehabilitering (NAR). Veileder for master studenter i Idrettsfysioterapi.

Kevin Nordanger Martin

Kevin Nordanger Martin

Fysioterapeut

kevin.nordanger@nimi.no

Kevin jobber med behandling av akutte skader og belastningsproblematikk. Han er involvert i prosjektet for helsemonitorering og screening av OL- og Paralympics-utøvere på Olympiatoppen. Tidligere har han vært ansatt på Senter for idrettsskadeforskning ved Norges idrettshøgskole. Der var han med på å videreutvikle Skadefri.

Liv-Jorunn Kolnes

Liv-Jorunn Kolnes

Fysioterapeut. Spesialist i psykomotorisk fysioterapi. Doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole.

Liv-Jorunn har doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole, hvor hun jobber som forsker. Tidligere erfaring som fotball- og volleyballspiller. Jobber med ulike former for kroppslige plager, ofte relatert til kroppslig anspenthet, høyt stressnivå, langvarige smertetilstander eller ulike former for pustebesvær. Bred erfaring med personer som har forstrukket seg, idrettsutøvere og andre som strever med en anstrengt pust eller et ikke fungerende pustemønster, psykologiske tilstander som setter seg i kroppen, samt med spiseforstyrrelser. Er på NIMI en kveld pr uke. Har ikke driftstilskudd.

Maren Stjernen

Maren Stjernen

Fysioterapeut. Spesialist i Idrettsfysioterapi.

Tlf: 958 53 399

maren.stjernen@nimi.no

Nimi ExpertMaren er i tillegg til Nimi tilknyttet Olympiatoppen to dager i uken som leder av det medisinske teamet i friidrett, samt fysioterapeut for landslaget i alpint. Fysioterapeut i det norske helseteamet i Sotsji-OL. Hun jobber mye med generelle idrettsskader og aktiv opptrening etter skader i skulder, hofte, kne, ankel og fot. Veileder for masterstudenter i Idrettsfysioterapi.

Mari Tyrdal

Mari Tyrdal

Fysioterapeut. Spesialist i Idrettsfysioterapi.

Tlf: 900 18 071

mari.tyrdal@nimi.no

Mari har en mastergrad i Idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole. Hun har lang erfaring innen rehabilitering av akutte skader i skulder, kne og ankel, samt behandling av belastningsrelaterte plager i fot, ankel, kne, albu og skulder. Hun har spilt håndball på elitenivå i mange år og har senere vært tilknyttet som lagfysioterapeut.

Marie Pedersen

Marie Pedersen

Fysioterapeut. Mastergrad i idrettsfysioterapi.

Tlf: 902 77 020

marie.pedersen@nimi.no

Fysioterapeut med mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole. Kompetanse innenfor undersøkelse og behandling av akutte og belastningsrelaterte skader/smerter, aktiv rehabilitering og skadeforebyggende trening. Spesiell interesse for skader i underekstremiteter (hofte, kne, lår, legg og ankel) og skulder.

Pernille Lunde

Pernille Lunde

Fysioterapeut. Spesialist i hjerte- og lungefysioterapi.

Tlf: 480 63 537

pernille.lunde@nimi.no

Pernille har masterutdanning fra Høgskolen i Bergen i klinisk fysioterapi med fordypning i hjerte- og lungelidelser. I tillegg til jobben på Nimi så arbeider Pernille med en doktorgrad med temaet "Langtidsoppfølging av hjertepasienter med smarttelefon". 

Stig Haugsbø Andersson

Stig Haugsbø Andersson

Fysioterapeut. Mastergrad i idrettsfysioterapi.

Tlf: 900 65 819

stig.andersson@nimi.no

Stig holder på med sin doktorgrad ved Norges Idrettshøgskole rettet mot forebygging av skulderproblemer blant elite-håndballspillere. Han har tidligere vært aktiv håndballspiller og hatt tilknytning til helseteamet rundt juniorlandslagene på herresiden i håndball. Jobber med behandling og rehabilitering av akutte skader og belastningsproblematikk, særlig i relasjon til skulder, albue, hofte, lyske, kne, lår og ankel.

Svein Løkhaug

Svein Løkhaug

Fysioterapeut

svein.lokhaug@nimi.no

Svein var tidligere aktiv utøver i fotball og styrkeløft. Jobber klinisk som fysioterapeut ved Nimi. Han tilbyr også fysioterapitjenester til bedrifter. Jobber med alle typer problemstillinger innen muskel- og skjelettlidelser, med en spesiell interesse innenfor kroniske smertetilstander. Har god kompetanse på styrketrening og rehabiliteringstrening. Har jobbet med det norske landslaget i orientering.

Øystein Norheim

Øystein Norheim

Fysioterapeut. Personlig trener. Sykkelinstruktør.

Tlf: 957 45 151

oystein.norheim@nimi.no

Øystein er dessuten sertifisert personlig trener og sykkelinstruktør fra Norges idrettshøgskole. Jobbet som fysioterapeut, personlig trener og instruktør på Nimi siden 2004. Holder kurs for instruktører i hele landet, og har de siste fem årene hatt oppdrag som veileder og sensor på mensendieck fysioterapiutdanningen.

Kiropraktor

Ragnhild Perstølen

Ragnhild Perstølen

Kiropraktor

Tlf: 930 55 248

ragnhild.perstolen@nimi.no

Ragnhild har 20 års erfaring med kroniske nakke- og ryggpasienter i tverrfaglig samarbeid med fysikalsk medisiner og anestesilege. Videreutdanning innen rehabilitering av nakke- og ryggpasienter. Etterutdanningskurs på kjeveplager.

Idrettsmassører

Kenneth Skogly

Kenneth Skogly

Idrettsmassør

Tlf: 979 45 506

kenneth.skogly@nimi.no

Utdannet massør fra Axelsons Body Work School i 2011/12. Erfaring med fotballandslaget for herrer, Drammen toppidrett og har jobbet som treningsveileder ved Sportsklubb Akropolis i Drammen i tre år. Han har mye erfaring med de fleste muskel- og skjelettlidelsene.

Marius Eriksrud

Marius Eriksrud

Idrettsmassør

Tlf: 975 05 835

marius.eriksrud@nimi.no

Marius er utdannet massasjeterapeut fra Axelson body work school 2010/11, og han har jobbet på Olympiatoppen siden 2012. Marius har også videreutdannet seg som treningsveileder ved NIH. Siden høsten i 2014 har han jobbet for håndball landslaget kvinner. Jobber mye idrettsrelatert, men har også meget god erfaring med de fleste muskel- og skjelettlidelser.

Akupunktør

Katrine Bostrøm

Katrine Bostrøm

Fysioterapeut og klassisk akupunktør, mastergrad fra UiO

Tlf: 472 96 551

katrine.bostrom@nimi.no

Katrine har bakgrunn som fysioterapeut, og er videre utdannet til akupunktør. Hun har en mastergrad i helsefagvitenskap fra Universitetet i Oslo, som gir kompetanse innen medisinsk og helsefaglig forskning, med nær tilknytning til klinisk virksomhet.

Katrine jobber med smerterelaterte lidelser her på Nimi, og er lærer ved Kristiania Høyskole. Erfaringen er bred innen fysioterapi og akupunktur, men spisskompetansen ligger på behandling av smerte og stressrelaterte lidelser i muskelskjelett-system, mer spesifikt løpsrelaterte smerter, kneartrose, tennisalbue og langvarige muskelsmerter og generell anspenthet.

Psykolog

Thomas Nordhagen

Thomas Nordhagen

Psykolog

Thomas er psykolog med utdanning fra Bergen i 2002. Han er internasjonalt godkjent terapeut og "supervisor" innenfor emosjonsfokusert terapi (EFT) og har dette som hovedtilnærming til terapi. EFT handler om å kunne bruke følelser og kroppslige reaksjoner som informasjon om hva vi trenger heller enn at vi blir overveldet eller føler oss låst.

Thomas har i tillegg omfattende erfaring som sakkyndig psykolog, og har siden 2015 vært leder for Barne- og likestillingsdepartementets styringsgruppe for sakkyndig utdanning.

Kirurger

Christian Hellum

Christian Hellum

Ortopedisk kirurg

Christian Hellum har lang og bred erfaring med ryggkirurgi. Han jobber som overlege ved ryggseksjonen på Oslo Universitets Sykehus (OUS) og utfører ryggkirurgi ved Nimi.

Styremedlem i Norsk Kvalitetsregister for Ryggkirurgi og doktorgrad innen behandling av pasienter med kroniske korsryggsmerter.

Henrik Hofgaard

Henrik Hofgaard

Ortopedisk kirurg. Medisinsk ansvarlig

Tlf: 979 65 959

henrik.hofgaard@nimi.no

Han har bred kirurgisk utdannelse fra Moss sykehus, Diakonhjemmets sykehus, Aker sykehus, Sophies Mindes hospital, Ullevål sykehus, Lovisenberg diakonale sykehus samt fra privat praksis ved Røde kors klinikk, Axess sykehus og spesialistsenter, Cumberland Valley Orthopaedic Associates, USA samt, samt erfaring som klinikksjef og sykehusdirektør. 

Henrik har spesialkompetanse innen protese- og artroskopisk kirurgi.

Jo Andreas Ording

Jo Andreas Ording

Ortopedisk kirurg

Jo Andreas har medisinsk embetseksamen ved Royal College of Surgeons i Irland, samt 10 års praksis innen kirurgi ved Diakonhjemmets sykehus og Oslo Universitetssykehus, Ullevål.

Jobber fokusert på hofte og kne kirurgi med unikondylære kneproteser som spesialfelt. Han utfører også artroskopiske kneinngrep samt generell ortopedisk dagkirurgi.

Roger Trana

Roger Trana

Ortopedisk kirurg

Roger Trana har lang og bred erfaring med ryggkirurgi. Han jobber som overlege ved ryggseksjonen på Oslo Universitets Sykehus (OUS) og utfører ryggkirurgi ved Nimi.

Styremedlem i Norsk Spinalkirurgisk forening.

Sigmar Jack

Sigmar Jack

Spesialist i ortopedisk kirurgi

Tlf: 450 94 133

Sigmar har bred ortopedisk utdannelse fra Landspitali universitetssykehus, Reykjavik, Aker universitetssykehus, samt Lovisenberg Diakonale sykehus. Han har i praksis fokusert på artroskopisk kirurgi, skulderkirurgi, protesekirurgi, samt utviklet spesiell kompetanse innen fot- og ankelkirurgi.

Forsket på Gastrocnemius tenotomi og Hallux Valgus.

Legespesialister

Dag Ove Karsten

Dag Ove Karsten

Spesialist for allmennmedisin og spesialist for fysikalsk medisin og rehabilitering

Dag Ove har erfaring fra Spesialsykehuset for rehabilitering i Stavern og har jobbet som overlege ved Sunnaas Sykehus HF. Tidligere landslagsutøver i snowboard og landslagssjef for snowboardlandslaget i en årrekke. Dessuten jobbet som sportslig sjef i Olympiatoppen. Spesiell kompetanse og interesse for ultralyddiagnostisering i muskel/skjelett-apparatet.

Ellen Moen

Ellen Moen

Lege - spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering

ellen.moen@nimi.no

Autorisert idrettslege, NIMF (Norsk idrettsmedisinsk forening). Erfaring som landslagslege innen langrenn, friidrett, orientering og alpint. Lege i det norske helseteamet i OL (London og Sochi). Jobber deltid på Nimi og på Olympiatoppen.
Generell idrettsmedisiner med spesiell kompetanse og interesse for ultralyd diagnostisering/ intervensjoner i muskel/skjelett-systemet og for seneproblematikk. Setter ultralydveiledede injeksjoner (kortison, PRP, sklerosering, HVI).

Gøran Skog

Gøran Skog

Lege, spesialist i fysikalsk medisin, spesialist i invasiv behandling

goran.skog@nimi.no

Gøran er medlem av ISIS (International Spine Intervention Society). Tidligere vært forbundslege for det svenske alpinlandslaget. 

Spesialisert seg på behandling av langvarige smerteproblemer i nakke og rygg som ikke forbedres av vanlig konservativ behandling. Har siste 15 år drevet med invasiv smertelindring mot ledd, skive og nerver. Testing og behandling gjøres i røntgengjennomlysning for å sikre at man treffer nøyaktig den strukturen som man mener er årsak til smerten.

Håkon Øgreid Moksnes

Håkon Øgreid Moksnes

Lege og spesialist i fysikalsk medisin

Håkon har erfaring fra flere sykehus/fysikalsk medisinske avdelinger, og også erfaring innen revmatologi og kirurgi. Jobber med tilstander i knær, føtter, skuldre og albuer inkludert seneplager. Bruker ultralyd ved behov for diagnostikk, og for veiledning ved injeksjoner som kortison, PRP samt sklerosering. Lege for ballettdanserne ved Den Norske Opera og Ballett 2012-2016.

Mehran Rezai

Mehran Rezai

Legespesialist i radiologi med sub-spesialitet i nevroradiologi

Tlf: 930 66 568

mehran.rezai@nimi.no

Mehran har 7 års erfaring som overlege ved Oslo Universitetssykehus. Mehran har EU-godkjent sertifisering for behandling av smerter i rygg og nakke ved bruk av avansert injeksjonsbehandling.

Odd-Arne Daljord

Odd-Arne Daljord

Idrettslege og spesiallege med ekspertise spesielt innen bløtdelskirurgi

Tlf: 916 31 250

oa.daljord@nimi.no

Odd-Arne er en av grunnleggerne av operativ virksomhet ved Nimi i 1985. Han jobber som idrettslege med ekspertise spesielt innen bløtdelskirurgi. Opererer idrettsskader på alle nivåer, fra toppidrettsutøvere på internasjonalt nivå til mosjonister, samt pasienter med muskel- og skjelettskader. Lang erfaring som lege for lag og utøvere innen fotball, håndball, friidrett, ski, dans og sykkel.

Tidligere lege for Lillestrøm fotballklubb og Bekkelaget damehåndball i 14 år, landslagslege for herre- og damelandslaget i 10 år, og for Norway-cup i 36 år. I tillegg har han vært lege i 17 internasjonale mesterskap (EM, VM og to olympiader), samt 72 E-cup runder i håndball og 8 i fotball.

Han har skrevet flere hefter om skadebehandling og underviser i idrettsmedisin.

Pål Moe

Pål Moe

Spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering

Tlf: 908 19 667

pal.moe@nimi.no

Jobbet ved Kysthospitalet i Stavern – spesialsykehuset for fysikalsk medisin og rehabilitering. I tillegg erfaring fra indremedisin, allmennmedisin og barneavdeling. Fra 2011 drevet egen praksis i fysikalsk medisin og idrettsmedisin. Hovedinteresse og kompetanse med bruk av ultralyd i diagnostikk og behandling/intervensjon innen muskel- og skjelettlidelser. Utfører alle typer av injeksjonsbehandling for ledd og sener. Lege for håndballaget Runar fra 2011-2016.

Vibeke Ritschel

Vibeke Ritschel

Spesialist i indremedisin og hjertesykdommer

vibeke.ritschel@nimi.no

Vibeke var ferdig utdannet lege i 2001, og siden har hun tatt spesialistutdannelse ved Oslo Universitetssykehus, OUS, Ullevål. Jobbet ved indremedisinske/kardiologiske avdelinger på sykehus frem til høsten 2014 og ved NIMI siden september 2014. Utfører undersøkelser som kartlegger hjertesykdommer bla. UL av hjertet. Analyserer og utfører i samarbeid med testavdelingen AKG, 24-timers EKG og blodtrykksregistrering.

Personlige trenere

Erlend Magnus

Erlend Magnus

Idrettsmassør. Personlig trener

Tlf: 404 12 998

erlend.magnus@nimi.no

Utdannet massør ved Axelsons Body Work School, har også en bachelor i idrett ved høgskolen i Hedmark og en bachelor i osteopati ved Norges Helsehøyskole. Har jobbet som massør i snart fire år og som personlig trener i nærmere fem år. Har opparbeidet meg en lang og bred erfaring innenfor opptrening og behandling av muskel- og skjelettplager.

Helene Marjavara Inselseth

Helene Marjavara Inselseth

Personlig trener

Tlf: 93 02 35 17

helene_in3@hotmail.com

Utdannet innen fysisk aktivitet og helserådgiver fra Norges Idrettshøgskole, og studerer nå medisin ved Universitetet i Oslo. Jobber som personlig trener og som foredragsholder og instruktør på kurset "Varig livsstilsendring på 8 uker" på Nimi. Har en bred idrettsbakgrunn og mange års erfaring med målrettet styrke- og utholdenhetstrening. 

Håkon Navestad

Håkon Navestad

Fysioterapeut, ballettpedagog, yoga- og pilatesinstruktør

Tlf: 93 24 38 31

post@haakonnavestad.no

Håkon Navestad er utdannet fysioterapeut og ballettpedagog. Han er også utdannet yoga- og pilatesinstruktør. Håkon har spisskompetanse på skadeforebyggende trening, stabiliseringstrening, øvelser for økt kroppsbevissthet og avspenning, koordinasjonstrening og bevegelighetstrening.

Ingeborg Øveraasen

Ingeborg Øveraasen

Personlig trener. Gruppetreningsinstruktør

Tlf: 98 41 44 42

ingeborg.overaasen@nimi.no

Ingeborg Øveraasen har utdanning fra Høgskolen i Hedmark (bachelor med spesialisering i trenerrollen) og Norges idrettshøgskole (master i idrettspsykologi og coaching). På Nimi jobber hun med målsamtaler, utarbeiding av treningsplaner og gjennomføring av treningsøkter på en motiverende, coachende og profesjonell måte.

Kaja Borg

Kaja Borg

Sertifisert personlig trener, gruppetreningsinstruktør og treningsveileder fra NiH.

kaja.borg@nimi.no

Tilknyttet Nimi treningsavdelingen i en årrekke, forskjellige roller, administrativt og praktisk. Fungerer nå utelukkende som gruppeinstruktør og personlig trener. Treningsbakgrunn fra Operaens Ballettskole og Tiger Karateklubb, samt styrketrening i studio.

Øystein Norheim

Øystein Norheim

Fysioterapeut. Personlig trener. Sykkelinstruktør.

Tlf: 957 45 151

oystein.norheim@nimi.no

Øystein er dessuten sertifisert personlig trener og sykkelinstruktør fra Norges idrettshøgskole. Jobbet som fysioterapeut, personlig trener og instruktør på Nimi siden 2004. Holder kurs for instruktører i hele landet, og har de siste fem årene hatt oppdrag som veileder og sensor på mensendieck fysioterapiutdanningen.