Nimi

Hopp direkte til innhold

Medarbeidere ved Nimi

Her finner du en oversikt over alle behandlerne ved Nimi.

Bestill time

Fysioterapeuter

Andre Bjørkheim

Andre Bjørkheim

Fysioterapeut. Master i idrettsfysioterapi og idrettsfysioterapeut FIFA

Tlf: 907 82 599

andre.bjorkheim@nimi.no

Fysioterapeut med mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole, og og idrettsfysioterapeut FIFA. Tidligere jobbet i Vålerenga Fotball og vært tilknyttet Next Generation ved Olympiatoppen.

Spesialkompetanse innen forebygging, behandling og rehabilitering av fotballskader og generelle idrettsskader knyttet til hofte, lyske, knær og ankler.

Arnlaug Wangensteen

Arnlaug Wangensteen

Fysioterapeut. Mastergrad i idrettsfysioterapi.

Tlf: 908 25 221

Arnlaug.wangensteen@nimi.no

Nimi Expert. Arnlaug er i ferd med å avslutte sitt doktorgradsprosjekt "Diagnose og prognose av akutte hamstringsskader hos mannlige idrettsutøvere". Prosjektet er et samarbeid med Aspetar Orthopaedic and Sports Medicine Hospital i Doha, Norges Idrettshøgskole (NIH) og Senter for Idrettsskadeforskning.

Arnlaug har erfaring med forebygging, behandling og rehabilitering av idrettsskader innenfor håndball, fotball, skiskyting, langrenn og ballett.

Birgitta Blakstad Nilsson

Birgitta Blakstad Nilsson

Fysioterapeut. Spesialist i hjerte- og lungefysioterapi. Doktorgrad innen hjerterehabilitering.

Tlf: 932 10 913

birgitta.nilsson@nimi.no

Birgitta har mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges idrettshøgskole og doktorgrad på hjerterehabilitering fra Universitetet i Oslo. Hun er fagansvarlig for hjerterehabiliteringen på Nimi. Lang og bred erfaring med trening av hjertepasienter i alle faser. Veileder masterstudenter og jobber i tillegg som seniorforsker på Oslo universitetssykehus.

Bjørnar Haaland

Bjørnar Haaland

Fysioterapeut. Mastergrad i Idrettsfysioterapi.

Tlf: 95 72 34 61

bjornar.haaland@nimi.no

Fysioterapeut med master i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole. Allsidig bakgrunn som fysioterapeut for flere idretter. Jobber nå som en del av helseteamet til damelandslaget i alpint.

God kompetanse på generelle idrettsskader, rehabilitering og skadeforebyggende trening. Utfører testing og trening for retur til idrett.
Spesielle interesseområder er knær, ankler og lyske.

Celine Hamisultane

Celine Hamisultane

Fysioterapeut.

celine.hamisultane@nimi.no

Utdannet danser fra KHIO. Er tilknyttet Kunsthøgskolen, Musikkteaterhøyskolen og Dansefot i forbindelse med undervisning og skadeforebyggende trening for dansere.

Hun har god kompetanse på akutte og belastningsrelaterte idrettsskader med spesiell interesse for knær, legg, ankler og fot.

Utfører løpsanalyse i forbindelse med løpsrelaterte plager. Tidligere aktiv i thaiboksing og fysioterapeut innenfor kampsport.

Charlotte Loraas Fagermoen

Charlotte Loraas Fagermoen

Fysioterapeut. Master i manuellterapi.

Charlotte.Loraas.Fagermoen@nimi.no

Fysioterapeut. Master i manuellterapi. Videreutdannelse i kognitiv terapi. Behandler alle problemer i muskel- og skjelettapparatet. Lang erfaring med utredning/behandling av kjeve, nakke, skulder og ryggsmerter. Spesielt interessert i sammensatte og langvarige smertetilstander. Har refusjonsavtale.

Eli Charlotte Moeng

Eli Charlotte Moeng

Fysioterapeut. Mastergrad i helsefag

Tlf: 926 00 210

eli.moeng@nimi.no

Eli Moeng med master i Helsefag , spesialist i allmenn fysioterapi og engasjert som veileder og høyskolelektor ved Oslo MET. Lang erfaring innen muskel og skjelett og aktiv innen artroseforskning. Har avtale med Oslo Kommune.

Else-Kari Nordli Scheele

Else-Kari Nordli Scheele

Fysioterapeut. Spesialist i hjerte- og lungefysioterapi.

Tlf: 478 40 209

else.k.nordli@nimi.no

Else-Kari er spesialist i rehabilitering med fordypning i hjerte- og lungefysioterapi. Hun har grunn- og mellomfag fra Norges idrettshøgskole og videreutdanning i folkehelse. Jobber med hjerterehabilitering på NIMI og har lang og bred erfaring med rehabilitering av hjerte- og lungepasienter i ulike faser. Hun er fagansvarlig for hjerterehabiliteringen på NIMI. 

Even Jarstad

Even Jarstad

Idrettsfysiolog med mastergrad fra Norges Idrettshøgskole

Tlf: 907 22 957

even.jarstad@nimi.no

Even jobber som testingeniør ved Nimis fysiologiske testlaboratorium, og har over 10 års erfaring som testingeniør fra Nimi, Ullevål sykehus og Norges Idrettshøgskole. Han veileder mosjonister og utøvere i utholdenhetstrening og holder foredrag innen utholdenhetstrening og testing av utholdenhet. Even har også jobbet som helsesportspedagog innen psykiatrien i Sogn og Fjordane og som treningsveileder ved Centrum Athletica i Oslo. I perioden 2011-2013 var han ass. fotball trener/fysisk trener for Snarøya SK.

Hege Grindem

Hege Grindem

Fysioterapeut. Doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole.

Tlf: 951 06 154

hege.grindem@nimi.no

Nimi ExpertHege har mastergrad i idrettsfysioterapi og doktorgradsavhandling på rehabilitering av fremre korsbåndskader. Hun er tidligere fotballspiller og fysioterapeut for fotballag.

Jobber både klinisk med pasienter og som forsker tilknyttet Norges Idrettshøgskole.

Janicke Magnus

Janicke Magnus

Fysioterapeut med mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole

Tlf: 404 94 424

janicke.magnus@nimi.no

Tidligere fysioterapeut i Stabæk Fotball og Lørenskog Ishockey Elite. Jobber nå i Manglerud Star Ishockey Elite ved siden av Nimi.

Særlig kompetanse innen behandling av akutte skader og belastningsrelaterte lidelser i hofte og bekken, samt lår, lyske, hamstring, kne og ankel. Janicke har også mye erfaring med generell forebygging og rehabilitering av andre idrettsskader, spesielt relatert til fotball og ishockey.

Kaja Sætre

Kaja Sætre

Fysioterapeut. Spesialist i idrettsfysioterapi.

Tlf: 949 83 498

kaja.satre@nimi.no

Nimi ExpertKaja har aktiv rehabilitering av underekstremitet og skulder som spesialfelt.

Hun har jobbet som fysioterapeut ved Avdeling dans på Kunsthøyskolen i Oslo i 8 år og har god kompetanse på rehabilitering av danserelaterte skader.

Hun jobber også innen kvinnehelse og har kompetanse på opptrening av bekkenbunn ved stressinkontinens og fødselsrelaterte skader.

Kaja er også tilknyttet helseteamet til friidrettslandslaget og jobber spesielt med forebygging og rehabilitering av løpsrelaterte skader. Hun brenner for forebygging av skader og har en spesiell interesse for kartlegging av utøvere for å spesial-tilpasse basis- og skadeforebyggende treningsprogram.

Karianne Gåsland Bjellånes

Karianne Gåsland Bjellånes

Fysioterapeut. Mastergrad i idrettsfysioterapi.

Tlf: 997 05 864

Fysioterapeut med master i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole. Hun er tilknyttet para-landslaget i langrenn som fysioterapeut, og har selv vært på landslaget i langrenn.

Karianne har god erfaring med forebygging og behandling av muskel- og skjelettplager. Hun har spesiell interesse for hofte, knær, ankler og føtter. I tillegg er hun opptatt av yngre utøveres helse og deres totalbelastning.

Karin Rydevik

Karin Rydevik

Fysioterapeut. Spesialist i idrettsfysioterapi. Leder for helsefag og fagsjef.

Tlf: 928 16 039

karin.rydevik@nimi.no

Nimi Expert. Spesialist fysioterapeut med mastergrad i Idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole. Fagansvarlig ved Nimi. Spesialkompetanse innen plager i kne, hofte, ankel, akilles og skulder. Har utviklet og driver artroseskolen "Aktiv med artrose" på Nimi. Har siste 10 år jobbet som forskningsmedarbeider på prosjekter innen korsbånd, menisk og artrose på Norsk Forskningssenter for Aktiv rehabilitering (NAR). Veileder for masterstudenter i Idrettsfysioterapi.

Kevin Nordanger Martin

Kevin Nordanger Martin

Fysioterapeut

kevin.nordanger@nimi.no

Kevin jobber med behandling av akutte skader, smerteproblematikk og belastningsskader. Han har i løpet av kort tid også fått god erfaring med forebygging av idrettsskader. Kevin er tilknyttet Next Generation prosjektet på Olympiatoppen. 

Han har tidligere vært involvert i prosjektet for helsemonitorering og screening av OL- og Paralympics-utøvere på Olympiatoppen. Før det jobbet han på Senter for idrettsskadeforskning ved Norges idrettshøgskole. Der var han med på å videreutvikle Skadefri.no.

Liv-Jorunn Kolnes

Liv-Jorunn Kolnes

Fysioterapeut. Spesialist i psykomotorisk fysioterapi. Doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole.

Liv-Jorunn har doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole. Hun har tidligere spilt fotball- og volleyball, og de senere årene drevet med landeveis- og terrengsykling. Jobber med ulike former for kroppslige plager, ofte relatert til kroppslig anspenthet, høyt stressnivå, langvarige smertetilstander eller ulike former for pustebesvær og tungpustethet hos idrettsutøvere (inkludert EILO).

Bred erfaring med personer som har forstrukket seg, idrettsutøvere og andre som strever med en anstrengt pust eller et ikke fungerende pustemønster, psykologiske tilstander som setter seg i kroppen, samt med spiseforstyrrelser. Er førsteamanuensis ved masterutdanningen i psykomotorisk fysioterapi, Institutt for helse- og omsorgsfag, Universitetet i Tromsø. Har ikke driftstilskudd.

Maren Stjernen

Maren Stjernen

Fysioterapeut. Spesialist i Idrettsfysioterapi.

Tlf: 958 53 399

maren.stjernen@nimi.no

Nimi Expert. Maren har en Mastergrad i Idrettsfysioterapi fra NIH. Hun er i tillegg til Nimi tilknyttet Olympiatoppen to dager i uken som leder av det medisinske teamet i friidrett. Tidligere fysioterapeut for landslaget i alpint og fysioterapeut i det norske helseteamet i Sotsji-OL. Veileder for masterstudenter i Idrettsfysioterapi.

Hun jobber mye med generelle idrettsskader og aktiv opptrening etter skader i skulder, hofte, kne, ankel og fot.

Mari Tyrdal

Mari Tyrdal

Fysioterapeut. Spesialist i Idrettsfysioterapi.

Tlf: 900 18 071

mari.tyrdal@nimi.no

Mari har en mastergrad i Idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole. Hun har lang erfaring innen rehabilitering av akutte skader i skulder, kne og ankel, samt behandling av belastningsrelaterte plager i fot, ankel, kne, albu og skulder. Hun har spilt håndball på elitenivå i mange år og har senere vært tilknyttet som lagfysioterapeut.

Marie Pedersen

Marie Pedersen

Fysioterapeut. Mastergrad i idrettsfysioterapi.

Tlf: 902 77 020

marie.pedersen@nimi.no

Fysioterapeut med mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole. Kompetanse innenfor undersøkelse og behandling av akutte og belastningsrelaterte skader/smerter, aktiv rehabilitering og skadeforebyggende trening. Spesiell interesse for skader i underekstremiteter (hofte, kne, lår, legg og ankel) og skulder.

Pernille Lunde

Pernille Lunde

Fysioterapeut. Spesialist i hjerte- og lungefysioterapi.

Tlf: 480 63 537

pernille.lunde@nimi.no

Pernille har masterutdanning fra Høgskolen i Bergen i klinisk fysioterapi med fordypning i hjerte- og lungelidelser. I tillegg til jobben på Nimi så arbeider Pernille med en doktorgrad med temaet "Langtidsoppfølging av hjertepasienter med smarttelefon". 

Stig Haugsbø Andersson

Stig Haugsbø Andersson

Fysioterapeut. Doktorgrad fra Norges idrettshøgskole

Tlf: 900 65 819

stig.andersson@nimi.no

Nimi Expert. Stig har mastergrad i idrettsfysioterapi og doktorgrad på forebygging av skulderskader i håndball. Han har tidligere vært aktiv håndballspiller og hatt tilknytning til helseteamet rundt juniorlandslagene på herresiden i håndball.

Jobber med behandling, rehabilitering og forebygging av akutte skader og belastningsproblematikk, særlig i relasjon til skulder, albue, lyske, kne, lår og ankel.

 

Svein Løkhaug

Svein Løkhaug

Fysioterapeut MSc

svein.lokhaug@nimi.no

Jobber med de fleste områder innenfor muskel og skjelett, med en spesiell interesse innenfor diagnostisering av akutte skader/smerteproblematikk og rehabilitering av nakke/rygg , skulder og kne. Har tidligere vært aktiv utøver i fotball og styrkeløft.

I tillegg til Nimi er Svein tilknyttet seniorlandslaget i skøyter og yngre rekruttlandslag i friidrett.

Øystein Norheim

Øystein Norheim

Fysioterapeut. Personlig trener. Sykkelinstruktør.

Tlf: 957 45 151

oystein.norheim@nimi.no

Øystein er dessuten sertifisert personlig trener og sykkelinstruktør fra Norges idrettshøgskole. Jobbet som fysioterapeut, personlig trener og instruktør på Nimi siden 2004. Holder kurs for instruktører i hele landet, og har de siste fem årene hatt oppdrag som veileder og sensor på mensendieck fysioterapiutdanningen.

Manuellterapeuter

Asbjørn Horn

Asbjørn Horn

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi.

Tlf: 482 76 676

asbjorn.horn@nimi.no

Asbjørn jobber med fotballag på aldersbestemte trinn og 1. divisjon kvinner. Arbeidserfaring fra National Health Service i England og privat praksis i Norge. Jobber med akutte og kroniske nakke- og ryggplager samt plager i ledd som skulder og kne.

Frode Hilde

Frode Hilde

Fysioterapeut med videreutdanning i manuellterapi

Tlf: 932 57 453

frode.hilde@nimi.no

Tidligere elite volleyballspiller og nå maratonløper. Jobbet i mange år med lagidrett på nasjonalt/elitenivå innen håndball, ishockey, fotball og dans. Jobber med løpsanalyse og løpeskader. Lang erfaring med kroniske nakke- og ryggpasienter. Veileder for masterstudenter i manuellterapi. Har driftsavtale med Oslo kommune.

Gro Camilla Riis

Gro Camilla Riis

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi.

Tlf: 907 45 055

gro.c.riis@nimi.no

Nimi ExpertSpesialist i manuellterapi og idrettsmanuellterapi (NMF). Jobber som veileder for masterstudenter i Manuellterapi (UiB) og Idrettsfysioterapi (NIH). Jobber deltid som lektor på fysioterapiutdanningen på OsloMET. Aktiv fotballspiller gjennom mange år. Fagansvarlig for VIF fotball Elite damer.

Behandler alle problemer i muskel- og skjelettapparatet. Lang erfaring med utredning/behandling av rygg/nakke, skulder, armsmerter og kne. Spesielt interessert i langvarige smertetilstander.

Utnevnt til årets Manuellterapeut i 2018 av Manuellterapeutenes Servicekontor.

Jan Henning Løken

Jan Henning Løken

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Tlf: 916 01 122

jan.h.loken@nimi.no

Nimi Expert. Tidligere aktiv langrennsløper/-trener på nasjonalt nivå. Nå mosjonist med bredt nedslagsfelt; løp, sykkel, padling, langrenn og telemark (aktiv og trener). Jobbet med damelandslaget i håndball i 12 år samt enkeltutøvere i langrenn, fotball, friidrett, og alpint. Nå tilknyttet Norges friidrettsforbund. Har som spesialfelt skulder men jobber også generelt med akutte idrettsskader og belastningsskader spesielt relatert til løping. Veileder for masterstudenter i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Laila Beate Steigen

Laila Beate Steigen

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi. Spesialist i idrettsfysioterapi.

laila.b.steigen@nimi.no

Laila har jobbet innen håndball på elitenivå og har selv mange år som håndballspiller. Behandler i hovedsak akutte og langvarige plager i nakke, rygg, hofte og albue, samt hodepine og svimmelhet. Også interesse rundt løpsrelaterte plager. Gjør løpsanalyse.

Videreutdanning i Kognitiv terapi.

Lars Haugvad

Lars Haugvad

Manuellterapeut. Spesialist i idrettsfysioterapi

Tlf: 938 67 266

lars.haugvad@nimi.no

Lars har jobbet med landslagene (A-lag herrer og damer) i skihopp de siste 7 årene og vært medisinsk koordinator der.

Lars er tidligere høgskolelektor på Bjørknes der han underviste i fag som treningslære og smertefysiologi. Holder idag fagdager om styrketrening, foredrag om smertefysiologi og er opptatt kommunikasjonen rundt langvarige plager.

Lars er også tilknyttet Olympiatoppen som manuellterapeut og prosjektmedarbeider. God erfaring med pasienter med rygg og nakkeplager samt styrketrening i klinikken. Tidligere aktiv snowboardkjører, fotballspiller og triatlet.

Linn Helen Jensen Grødahl

Linn Helen Jensen Grødahl

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi

Fysioterapeut med mastergrad i manuellterapi. Kunnskap og erfaring med muskel- og skjelettplager. 

Særskilt fokus på nakke, rygg- og hofteplager.

Marte Fagerheim

Marte Fagerheim

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Tlf: 970 07 796

marte.fagerheim@nimi.no

Nimi ExpertJobbet med juniorlandslag på herresiden i håndball i over ti år, samt seniorlandslaget i beachhåndball for damer. Tidligere vært tilknyttet Next Generation på Olympiatoppen.
Jobber hovedsakelig med problematikk i skulder/nakke/rygg + kne/ankel, men også generelle idrettsskader og forebygging av disse.

Marte Lund

Marte Lund

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi. Spesialist i idrettsfysioterapi.

Tlf: 908 27 539

marte.lund@nimi.no

Nimi Expert. Jobber med løpeskader og løpsanalyse og har tidligere vært fysioterapeut på landslaget i orientering. Spesiell interesse for skader i alt fra fot til hofte samt ryggplager.

Robert Skotheim

Robert Skotheim

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi.

Tlf: 918 69 617

robert.skotheim@nimi.no

Nimi ExpertRobert jobber med alle problemstillinger innen muskel- og skjelettplager, særlig ryggproblematikk, ankel/fot skader og fotball/friidrett-relaterte skader.

Har mange års erfaring med danseskader igjennom engasjement ved Statens Balletthøgskole. Nå engasjert innen friidrett internasjonalt.

Susanne Elfving

Susanne Elfving

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Tlf: 473 70 479

susanne.elfving@nimi.no

Nimi ExpertSusanne har en mastergrad i manuellterapi fra Australia. Hun er tilknyttet Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO) en dag i uken, som del av det medisinske teamet for dansere. I tillegg er hun også manuellterapeut for alpinlandslaget for damer og en del av støtteapparatet for Ullern fotball.

Susanne jobber mye med generelle muskel- og skjelettplager med et særskilt fokus på unge utøvere, samt pasienter med plager i rygg, hofte, legg og akilles.

Thomas T. Ødegaard

Thomas T. Ødegaard

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi (i permisjon).

thomas.t.odegaard@nimi.no

Nimi ExpertThomas er selv aktiv innen ballspill og han har trenerkurs i fotball. Har jobbet med idrettsmedisin for lag elitenivå/internasjonalt siden 1995 for håndball, hockey, fotball og dans. Jobber nå med landslaget i fotball. Har stor kunnskap og erfaring med undersøkelse, behandling og rehabilitering av mennesker med en aktiv livsstil. Holder mye foredrag og kurs. Veileder i masterutdanningen for idrettsfysioterapi.

Idretts- og aktivitetsmedisin

Jostein Grimsmo

Jostein Grimsmo

Spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering/Idrettslege Utdanning i ultralyd av hjerte

Spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering fra 1993 og i idrettsmedisin fra 1997.

Ph.D i idrettskardiologi 2011. Utdannet ultralydtekniker i hjerte og kar fra 2015 (ekkokardiografitekniker).

Arbeidet i LHL fra 2001 som overlege ved hjerterehabiliteringsavdelingen.

Lang og bred erfaring med vurdering av og opptrening etter alle former for hjertesykdom, og vurdering av idrettshjerte, blant annet hjerterytmeforstyrrelser.

Akupunktør

Katrine Bostrøm

Katrine Bostrøm

Fysioterapeut og klassisk akupunktør, mastergrad fra UiO

Tlf: 472 96 551

katrine.bostrom@nimi.no

Katrine har bakgrunn som fysioterapeut, og er videre utdannet til akupunktør. Hun har en mastergrad i helsefagvitenskap fra Universitetet i Oslo, som gir kompetanse innen medisinsk og helsefaglig forskning, med nær tilknytning til klinisk virksomhet.

Katrine jobber med smerterelaterte lidelser her på Nimi, og er lærer ved Kristiania Høyskole. Erfaringen er bred innen fysioterapi og akupunktur, men spisskompetansen ligger på behandling av smerte og stressrelaterte lidelser i muskelskjelett-system, mer spesifikt løpsrelaterte smerter, kneartrose, tennisalbue og langvarige muskelsmerter og generell anspenthet.

Idrettsmassører

Kenneth Skogly

Kenneth Skogly

Idrettsmassør

Tlf: 979 45 506

kenneth.skogly@nimi.no

Utdannet Massør fra Axelsons Bodywork School. Erfaring som massør for Norges herrelandslag i fotball, Drammen toppidrett og klinikkarbeid.
Han har også tidligere jobbet som treningsveileder ved Idrettens Hus i Drammen.

Kenneth samarbeider tett med fysioterapeuter, kiropraktor og leger mot muskelrelaterte plager. På Nimi jobber han med alt fra hverdagshelter til elitemosjonister.

Marius Eriksrud

Marius Eriksrud

Idrettsmassør

Tlf: 975 05 835

marius.eriksrud@nimi.no

Marius er utdannet massasjeterapeut fra Axelson body work school 2010/11, og han har jobbet på Olympiatoppen siden 2012. Marius har også videreutdannet seg som treningsveileder ved NIH. Siden høsten i 2014 har han jobbet for håndball landslaget kvinner. Jobber mye idrettsrelatert, men har også meget god erfaring med de fleste muskel- og skjelettlidelser.

Andres Contreras Silva

Andres Contreras Silva

Idrettsmassør. MNMF

Andres.Contreras.Silva@nimi.no

Har jobbet innen helse de siste 15 år og jobbet som personlig trener i over 10 år. Jobber i dag som massasjeterapeut (idrettsmassør). Massørutdannelse fra Axelsson Body School. Utdannet som gruppeinstruktør i 2006, og kort tid senere som personlig trener. 

Han brenner for sitt yrke og tenker at en god massasje trenger alle. Medlem i Norges Massasjeforbund.

Instruktører

Iselin Hoholm

Iselin Hoholm

Instruktør og fysioterapeut

Iselin er utdannet fysioterapeut og tar nå en mastergrad i idrettsfysioterapi. Hun er sertifisert AktivA-fysioterapeut og har kurs i motiverende samtale. Iselin har ti års erfaring som gruppetreningsinstruktør og treningsveileder, i tillegg til fysioterapierfaring innen behandling og rehabilitering av pasienter.

Vilde Ivarhus

Vilde Ivarhus

Personlig trener og instruktør

Tlf: 47 84 02 42

ivarhus92@hotmail.com

Har en bachelorgrad i idrett, fysisk aktivitet og helse, i tillegg til en mastergrad i idrettsmedisinske fag (idrettsvitenskap) fra NIH.

Er utdannet treningsterapeut, med hovedfokus på trening som medisin. Er også sertifisert aktiv instruktør, som utgjør en spesialisering for trening av kreftpasienter både forebyggende, under behandling og ved rehabilitering etter endt behandling.

Har gjennomført kurs i motiverende intervju, som omfatter strategier for endring av vaner. Har lang erfaring med styrke- og utholdenhetstrening. 

Kiropraktor

Ragnhild Perstølen

Ragnhild Perstølen

Kiropraktor

Tlf: 930 55 248

ragnhild.perstolen@nimi.no

Ragnhild er utdannet kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic-West, samt har bakgrunn fra Norges Idrettshøyskole.

Hun har 25 års erfaring med utredning og behandling av akutte og kroniske nakke- og ryggsmerter i tverrfaglig samarbeid med fysikalsk medisiner og anestesilege. I tillegg tar hun imot pasienter med brystryggsmerter, skulder/arm samt bekkenrelaterte plager.

Spesielt interessert i kjeveplager/TMD.

Kirurger

Christian Hellum

Christian Hellum

Ortopedisk kirurg

Christian Hellum har lang og bred erfaring med ryggkirurgi. Han jobber som overlege ved ryggseksjonen på Oslo Universitets Sykehus (OUS) og utfører ryggkirurgi ved Nimi.

Styremedlem i Norsk Kvalitetsregister for Ryggkirurgi og doktorgrad innen behandling av pasienter med kroniske korsryggsmerter.

Henrik Hofgaard

Henrik Hofgaard

Ortopedisk kirurg. Medisinsk ansvarlig

Tlf: 979 65 959

henrik.hofgaard@nimi.no

Han har bred kirurgisk utdannelse fra Moss sykehus, Diakonhjemmets sykehus, Aker sykehus, Sophies Mindes hospital, Ullevål sykehus, Lovisenberg diakonale sykehus samt fra privat praksis ved Røde kors klinikk, Axess sykehus og spesialistsenter, Cumberland Valley Orthopaedic Associates, USA samt, samt erfaring som klinikksjef og sykehusdirektør. 

Henrik har spesialkompetanse innen protese- og artroskopisk kirurgi.

Jo Andreas Ording

Jo Andreas Ording

Ortopedisk kirurg

Jo Andreas har medisinsk embetseksamen ved Royal College of Surgeons i Irland, samt 10 års praksis innen kirurgi ved Diakonhjemmets sykehus og Oslo Universitetssykehus, Ullevål.

Jobber fokusert på hofte og kne kirurgi med unikondylære kneproteser som spesialfelt. Han utfører også artroskopiske kneinngrep samt generell ortopedisk dagkirurgi.

Roger Trana

Roger Trana

Ortopedisk kirurg

Roger Trana har lang og bred erfaring med ryggkirurgi. Han jobber som overlege ved ryggseksjonen på Oslo Universitets Sykehus (OUS) og utfører ryggkirurgi ved Nimi.

Styremedlem i Norsk Spinalkirurgisk forening.

Sigmar Jack

Sigmar Jack

Spesialist i ortopedisk kirurgi

Tlf: 450 94 133

Sigmar har bred ortopedisk utdannelse fra Landspitali universitetssykehus, Reykjavik, Aker universitetssykehus, samt Lovisenberg Diakonale sykehus. Han har i praksis fokusert på artroskopisk kirurgi, skulderkirurgi, protesekirurgi, samt utviklet spesiell kompetanse innen fot- og ankelkirurgi.

Forsket på Gastrocnemius tenotomi og Hallux Valgus.

Stein Morten Sletten

Stein Morten Sletten

Ortopedisk kirurg

Tlf: 913 30 064

stein.morten.sletten@lhl.no

Uteksaminert fra Universitetet i Oslo 1987. Spesialistutdannelse ved sykehus i Oslo, Akershus og Østfold. Spesialist i generell kirurgi 1996 og i ortopedisk kirurgi 1998.

Omtrent 30 års erfaring innen kirurgi og ortopedi. 4 år ved Waynesboro hospital, Pennsylvania 2004-2008. 10 år ved Ringvoll Klinikken 2008-2018.

Bred kompetanse innen kikkhullskirurgi i skulder, albue, kne og ankel. Spisskompetanse innen skulderkirurgi, inkludert protesekirurgi. Bred erfaring innen protesekirurgi i kne, fot- og håndkirurgi.

Klinisk ernæringsfysiolog

Helge Andreas Felberg

Helge Andreas Felberg

Klinisk ernæringsfysiolog

Tlf: 91 52 93 53

helge.andreas.felberg@nimi.no

Helge Andreas er autorisert klinisk ernæringsfysiolog.

I tillegg til rollen ved NIMI underviser han ved Norges Idrettshøyskole og er tilknyttet Sunn Idrett og helseteam i Norges Skiforbund, langrenn.

Han har god erfaring i arbeid med vektnedgang, vektoppgang, livsstilssykdom (hjerte-/kar, diabetes type 2), Irritabel tarm/intoleranse, idrettsernæring, feilernæring og sunt kosthold.

Gjennomførbarhet, prioritering og konkretisering er nøkkelord i oppfølgning.

Legespesialister

Aina Emaus

Aina Emaus

Lege, PhD

Ferdig utdannet lege ved Universitetet i Tromsø i 2001. Doktorgrad "Fysisk aktivitet, metabolsk profil, energibalanse og brystkreft", 2009.

Jobbet ved Sunnaas sykehus med fysikalsk medisin og rehabilitering. I tillegg erfaring fra allmennmedisin, "Avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering" og "Avdeling for smertebehandling"», Ullevål, OUS.

Medlem Nasjonalt råd for fysisk aktivitet 2015-2017.

Dag Ove Karsten

Dag Ove Karsten

Spesialist for allmennmedisin og spesialist for fysikalsk medisin og rehabilitering

Dag Ove har erfaring fra Spesialsykehuset for rehabilitering i Stavern og har jobbet som overlege ved Sunnaas Sykehus HF. Tidligere landslagsutøver i snowboard og landslagssjef for snowboardlandslaget i en årrekke. Dessuten jobbet som sportslig sjef i Olympiatoppen. Spesiell kompetanse og interesse for ultralyddiagnostisering i muskel/skjelett-apparatet.

Ellen Moen

Ellen Moen

Lege - spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering

ellen.moen@nimi.no

Autorisert idrettslege, NIMF (Norsk idrettsmedisinsk forening). Erfaring som landslagslege innen langrenn, friidrett, orientering og alpint. Lege i det norske helseteamet i OL (London og Sochi). Jobber deltid på Nimi og på Olympiatoppen.
Generell idrettsmedisiner med spesiell kompetanse og interesse for ultralyd diagnostisering/ intervensjoner i muskel/skjelett-systemet og for seneproblematikk. Setter ultralydveiledede injeksjoner (kortison, PRP, sklerosering, HVI).

Gøran Skog

Gøran Skog

Lege, spesialist i fysikalsk medisin, spesialist i invasiv behandling

goran.skog@nimi.no

Gøran er medlem av ISIS (International Spine Intervention Society). Tidligere vært forbundslege for det svenske alpinlandslaget. 

Spesialisert seg på behandling av langvarige smerteproblemer i nakke og rygg som ikke forbedres av vanlig konservativ behandling. Har siste 15 år drevet med invasiv smertelindring mot ledd, skive og nerver. Testing og behandling gjøres i røntgengjennomlysning for å sikre at man treffer nøyaktig den strukturen som man mener er årsak til smerten.

Håkon Øgreid Moksnes

Håkon Øgreid Moksnes

Lege og spesialist i fysikalsk medisin

Håkon har erfaring fra flere sykehus/fysikalsk medisinske avdelinger, og også erfaring innen revmatologi og kirurgi. Jobber med tilstander i knær, føtter, skuldre og albuer inkludert seneplager. Bruker ultralyd ved behov for diagnostikk, og for veiledning ved injeksjoner som kortison, PRP samt sklerosering. Lege for ballettdanserne ved Den Norske Opera og Ballett 2012-2016.

Mehran Rezai

Mehran Rezai

Legespesialist i radiologi med sub-spesialitet i nevroradiologi

Tlf: 930 66 568

mehran.rezai@nimi.no

Mehran har 7 års erfaring som overlege ved Oslo Universitetssykehus. Mehran har EU-godkjent sertifisering for behandling av smerter i rygg og nakke ved bruk av avansert injeksjonsbehandling.

Mona Kjeldsberg

Mona Kjeldsberg

Lege, spesialist i allmennmedisin og idrettslege NIMF

Tlf: 951 34 742

mona.kjeldsberg@nimi.no

Mona Kjeldsberg er lege, spesialist i allmennmedisin og idrettslege NIMF.

Hun har jobbet som fastlege i Gjerdrum fra 2002-2015 og som lege på Olympiatoppen 2015-2018.

Hun var medisinsk ansvarlig for Norges helseteam til OL i PyeongChang 2018. Erfaring som landslagslege i orientering, skiskyting, skøyter, curling og snowboard.

Odd-Arne Daljord

Odd-Arne Daljord

Idrettslege og spesiallege med ekspertise spesielt innen bløtdelskirurgi

Tlf: 916 31 250

oa.daljord@nimi.no

Odd-Arne er en av grunnleggerne av operativ virksomhet ved Nimi i 1985. Han jobber som idrettslege med ekspertise spesielt innen bløtdelskirurgi. Opererer idrettsskader på alle nivåer, fra toppidrettsutøvere på internasjonalt nivå til mosjonister, samt pasienter med muskel- og skjelettskader. Lang erfaring som lege for lag og utøvere innen fotball, håndball, friidrett, ski, dans og sykkel.

Tidligere lege for Lillestrøm fotballklubb og Bekkelaget damehåndball i 14 år, landslagslege for herre- og damelandslaget i 10 år, og for Norway-cup i 36 år. I tillegg har han vært lege i 17 internasjonale mesterskap (EM, VM og to olympiader), samt 72 E-cup runder i håndball og 8 i fotball.

Han har skrevet flere hefter om skadebehandling og underviser i idrettsmedisin.

Pål Moe

Pål Moe

Spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering

pal.moe@nimi.no

Jobbet ved Kysthospitalet i Stavern, spesialsykehus for fysikalsk medisin og rehabilitering. I tillegg erfaring fra indremedisin, allmennmedisin og barneavdeling. Fra 2011 drevet egen praksis i fysikalsk medisin og idrettsmedisin.

Hovedinteresse og kompetanse med bruk av ultralyd i diagnostikk og behandling/intervensjon innen muskel- og skjelettlidelser. Utfører alle typer av injeksjonsbehandling for ledd og sener. Lege for håndballaget Runar fra 2011-2016.

Vibeke Ritschel

Vibeke Ritschel

Spesialist i indremedisin og hjertesykdommer

vibeke.ritschel@nimi.no

Vibeke var ferdig utdannet lege i 2001, og siden har hun tatt spesialistutdannelse ved Oslo Universitetssykehus, OUS, Ullevål. Jobbet ved indremedisinske/kardiologiske avdelinger på sykehus frem til høsten 2014 og ved NIMI siden september 2014. Utfører undersøkelser som kartlegger hjertesykdommer bla. UL av hjertet. Analyserer og utfører i samarbeid med testavdelingen AKG, 24-timers EKG og blodtrykksregistrering.

Ortopediingeniører

Jarle Henningsen Aga

Jarle Henningsen Aga

Ortopediingeniør /Mastergrad i rehabilitering

Tlf: 22 23 10 85

Jarle.H.Aga@nimi.no

Har vært tilknyttet Nimi i mange år.

Har lang erfaring med tilpassing av hjelpemidler til personer med belastningplager i muskel-/skjelettsystemet, spesielt fot, ankel og kne.

Har tidligere jobbet som høgskolelektor ved Ortopediingeniørutdanningen, Høgskolen i Oslo og Akershus. 

Lars Goplen

Lars Goplen

Ortopediingeniør

Tlf: 22 23 10 85

Lars.goplen@nimi.no

Har vært tilknyttet Nimi i mange år.

Lang erfaring med hjelpemidler for de som skader seg i sin aktivitet.
Både akutt,- og belastningsskader for mosjonister og toppidrett.

Psykolog

Thomas Nordhagen

Thomas Nordhagen

Psykolog

Thomas er psykolog med utdanning fra Bergen i 2002. Han er internasjonalt godkjent terapeut og "supervisor" innenfor emosjonsfokusert terapi (EFT) og har dette som hovedtilnærming til terapi. EFT handler om å kunne bruke følelser og kroppslige reaksjoner som informasjon om hva vi trenger heller enn at vi blir overveldet eller føler oss låst.

Thomas har i tillegg omfattende erfaring som sakkyndig psykolog, og har siden 2015 vært leder for Barne- og likestillingsdepartementets styringsgruppe for sakkyndig utdanning.

Personlige trenere

Anders Tjærandsen

Anders Tjærandsen

Personlig trener

Tlf: 91 59 40 05

anders_tjer@hotmail.com

Anders er sertifisert PT gjennom Høgskolen i Nesna og diplomert osteopat gjennom Høyskolen Kristiania. Han har jobbet som personlig trener siden 2012.

Han har trent mennesker i alle aldre med varierte målsetninger. Hans primære interessefelt er styrketrening samt trening av personer som sliter med smerter og plager.

For Anders er det viktig at kunden er med i planleggingen slik at treningen oppleves meningsfylt og motiverende, og hele tiden er tilpasset målsetninger og forutsetninger.

Erlend Magnus

Erlend Magnus

Personlig trener

Tlf: 404 12 998

erlend.magnus@nimi.no

Erlend har en bachelor i idrett med spesialisering på trener rollen ved høgskolen i Hedmark og en bachelor i osteopati ved Norges Helsehøyskole. Videre er Erlend utdannet Personlig trener, idrettsmassør og matpedagog.

Erlend Har jobbet som behandler i over 6år og personlig trener i 10 år. Erlend Har opparbeidet seg en lang og bred erfaring innenfor opptrening og behandling av muskel- og skjelettplager.

Erlends spesialitet er en grundig opptrening basert på en nøye nevromuskulær undersøkelse.»

Helene Marjavara Inselseth

Helene Marjavara Inselseth

Personlig trener

Tlf: 93 02 35 17

helene_in3@hotmail.com

Utdannet innen fysisk aktivitet og helserådgiver fra Norges Idrettshøgskole, og studerer nå medisin ved Universitetet i Oslo. Jobber som personlig trener og som foredragsholder og instruktør på kurset "Varig livsstilsendring på 8 uker" på Nimi. Har en bred idrettsbakgrunn og mange års erfaring med målrettet styrke- og utholdenhetstrening. 

Håkon Mushom

Håkon Mushom

Personlig trener

hakonmushom@gmail.com

Håkon har mange års erfaring som aktiv toppløper.
Tidligere landslagstrener i løpeteknikk for Norges Orienteringsforbund.

Ingeborg Øveraasen

Ingeborg Øveraasen

Personlig trener. Gruppetreningsinstruktør

Tlf: 98 41 44 42

ingeborg.overaasen@nimi.no

Ingeborg Øveraasen har utdanning fra Høgskolen i Hedmark (bachelor med spesialisering i trenerrollen) og Norges idrettshøgskole (master i idrettspsykologi og coaching). På Nimi jobber hun med målsamtaler, utarbeiding av treningsplaner og gjennomføring av treningsøkter på en motiverende, coachende og profesjonell måte.

Kaja Borg

Kaja Borg

Sertifisert personlig trener, gruppetreningsinstruktør og treningsveileder fra NiH.

borg.kaja@gmail.com

Tilknyttet Nimi treningsavdelingen i en årrekke, forskjellige roller, administrativt og praktisk. Fungerer nå utelukkende som gruppeinstruktør og personlig trener. Treningsbakgrunn fra Operaens Ballettskole og Tiger Karateklubb, samt styrketrening i studio.

Lars Martin Petersen

Lars Martin Petersen

Personlig trener

petersen.fysioterapi@gmail.com

Lars Martin studerer siste året fysioterapi på Saxion University of Applied Sciences og har jobbet som personlig trener siden 2013.

Hans kompetanse er primært på styrketrening og hvordan dette kan brukes effektivt og trygt for å bidra til god helse og økt prestasjon i idrett og hverdag.

Lars Martin spiller selv aktivt fotball og tennis.

Vilde Ivarhus

Vilde Ivarhus

Personlig trener og instruktør

Tlf: 47 84 02 42

ivarhus92@hotmail.com

Har en bachelorgrad i idrett, fysisk aktivitet og helse, i tillegg til en mastergrad i idrettsmedisinske fag (idrettsvitenskap) fra NIH.

Er utdannet treningsterapeut, med hovedfokus på trening som medisin. Er også sertifisert aktiv instruktør, som utgjør en spesialisering for trening av kreftpasienter både forebyggende, under behandling og ved rehabilitering etter endt behandling.

Har gjennomført kurs i motiverende intervju, som omfatter strategier for endring av vaner. Har lang erfaring med styrke- og utholdenhetstrening. 

Øystein Norheim

Øystein Norheim

Fysioterapeut. Personlig trener. Sykkelinstruktør.

Tlf: 957 45 151

oystein.norheim@nimi.no

Øystein er dessuten sertifisert personlig trener og sykkelinstruktør fra Norges idrettshøgskole. Jobbet som fysioterapeut, personlig trener og instruktør på Nimi siden 2004. Holder kurs for instruktører i hele landet, og har de siste fem årene hatt oppdrag som veileder og sensor på mensendieck fysioterapiutdanningen.