Hopp direkte til innhold

Om Nimi

Hele 92 prosent kundetilfredshet! Ingen helsetjenester kan vise til tilsvarende resultater.

Nimi er et medisinsk spesialistsenter med privat sykehus og trenings- og rehabiliteringssenter. Nimi er ledende på utredning og behandling av idrettshelter så vel som hverdagshelter med skader i ledd-, muskel- og skjelettsystemet. Virksomheten på Nimi kjennetegnes av tverrfaglig samarbeid mellom ulike helseprofesjoner som driver forskningsbasert aktiv rehabilitering i praksis.

Vår målsetting er å være ledende innen behandling av skader på ledd, muskel og skjelett, i tillegg til å ha et helhetlig tilbud innen helse- og livsstilsykdommer. Vår behandling er forskningsbasert.

Nimi - 30 år for idrettsfolk og folk flest

Uansett alder, fysisk form og tilstand hjelper vi deg å bli friskere og prestere bedre.

Vi utfører utredning og behandling av alle typer ledd-, muskel- og skjelettlidelser, og er opptatt av riktig behandling og aktiv rehabilitering skreddersydd for den enkelte.

Bestill time

8 gode grunner til å velge Nimi:

  1. For alle: Nimi har siden oppstarten i 1984 spesialisert seg på idrettsskader, og det gjør vi fortsatt. Nimi er for alle. Uansett alder, fysisk form og tilstand, kan vi hjelpe deg til å bli friskere og prestere bedre.
  2. Fornøyde kunder: 92 prosent kundetilfredshet.
  3. Bredt tilbud: Vi er en viktig del av tilbake til jobb-programmet. 48 timersgaranti for
    behandling for alle våre avtalekunder.
  4. Gode resultater: Tall fra offentlige helseregistre viser at resultatene til Nimi er betydelig over gjennomsnittet i landet. De fleste områder hvor det foretas registreringer er vi blant topp 3.
  5. Attraktiv arbeidsplass: Nimi er en attraktiv arbeidsplass. Det gjør at vi tiltrekker oss de beste behandlerne, noe som kommer kunder våre til gode.
  6. Forsikring: Vi har avtale med de fleste forsikringsselskaper. Kontakt oss dersom skaden din skal dekkes på forsikring.
  7. Tverrfaglig: Vårt fokus er å sikre deg som pasient rett utredning og behandling for din lidelse eller skade og kortest mulig rehabiliteringstid. Slik at du kommer raskere tilbake til en normal hverdag.
  8. Forskning: Nimi er den eneste private helseaktøren i landet med egen forskningsavdeling. Vi benytter vår egen, og annen forskning aktivt i vår behandling.

30 år for idrettsfolk og folk flest

Nimi ble grunnlagt som et spesialistmiljø for behandling av idrettsutøvere på alle nivåer. I dag er vi et fullverdig medisinsk spesialistsenter for folk flest – med privat sykehus, trening, rehabilitering og egen forskningsavdeling.

I skjæringspunktet mellom toppidrett og folkehelse er Nimi unike. Vårt arbeid gjennom tre tiår har gjort idrettsmedisinske prinsipper til folkemedisin.

Vi kan hjelpe deg - bestill time

Ta kontakt på telefon 02430 eller bestill time direkte her:

Bestill time

Toppidrett

Alle de fire legene som startet Nimi (Norsk Idrettsmedisinsk Institutt) i 1984, hadde bakgrunn som idrettsutøvere og medisinsk ansvarlige for landslag, klubber og toppidrettsutøvere.

I dag, mer enn 30 år senere, har fortsatt de fleste leger, fysioterapeuter og manuellterapeuter som jobber hos Nimi, tilknytning eller erfaring fra Olympiatoppen, landslag, toppklubber - og behandling av mange av våre fremste idrettshelter. Gjennom disse tiårene har også en rekke internasjonale idrettstjerner reist til Nimi med sine skader.

Pionerer

I norsk og internasjonal sammenheng har Nimi vært banebrytende innenfor "aktivitetsbasert behandling og rehabilitering". Grunnfilosofien om at pasienter med skader må trene både før, og raskt etter, et inngrep, var kontroversiell da Nimi-gründerne praktiserte den på 80-tallet.

I dag er treningsprogram og tett oppfølging for å få pasienten raskest mulig tilbake i aktivitet, en naturlig del av filosofien i stadig flere helseforetak. Enten du er topptrent eller utrent.

"Nimi-ånden"

Flertallet av våre behandlere er minst like aktive som vi vil at pasientene våre skal være. Den tydelige "Nimi-ånden" – entusiasmen, stoltheten, totaloverblikket, tverrfagligheten – setter spor i enhver pasient og besøkende. Derfor søker fortsatt de fleste idrettsmiljøer til oss for behandling av skader, og opptrening etter operasjoner. Vi behandler pasienter fra hele Norge.

Vi jobber for å gjøre deg friskere og gi deg bedre helse.

Forskning

Som eneste norske, private helseaktør har Nimi egen forskningsavdeling. Våre forskere jobber i tett samspill med Norges Idrettshøgskole og Oslo Universitetssykehus, med hovedfokus på "aktiv rehabilitering".

Disse forskningsprosjektene skaper nye metoder og standarder for behandling og rehabilitering, som hver dag kommer våre pasienter til nytte.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Vi svarer deg så fort vi kan i våre åpningstider.

Telefon: 02430
Mandag–fredag, kl. 9–15

(Fra utland: +47 22 22 78 88)

Privat helseforsikring

Har du saksnummer: bestill time her
Telefon 966 25 312
Mandag–fredag, kl. 9–15.

Adresse:
Ullevaal Stadion
Sognsveien 75 D, 0855 Oslo

Her finner du oss: