Nimi

Hopp direkte til innhold

Team Nimi

Vi er Team Nimi

Vi har ikke råd til å sitte stille. Nordmenn må bli friskere og mer aktive. Team Nimi skal vise at det er mulig, uansett alder, fysisk form og tilstand. Vi har satt oss mål for 2018. Og med god hjelp av Nimi skal vi nå dem.

Webcast: Team Nimi og Norseman Xtreme Triathlon

Episode 1: Smerte

Hvilke smerter må du lytte til? Hva skjer i "the pain cave"? Og er det farlig å løpe når du er forelsket? I denne episoden møter du Maren Stjernen (idrettsfysioterapeut Nimi, leder av det medisinske teamet i Friidrettsforbundet), Johnny Hisdal (fysiolog ved Oslo Universitetssykehus, assisterende sikkerhetssjef for Norseman) og Stine Hartmann, treningsinstruktør og medlem av Team Nimi.

Se video Se video

 

Episode 2: Prestasjon

Hvordan blir du best? Rett og slett. I denne episoden møter du Espen Laaveg (politibetjent, familiefar og Norseman-deltaker) og Even Jarstad, idrettsfysiolog ved Nimi.

Se video Se video

 

Episode 3: Hardtrening

Er det farlig å trene hardt? Hvor sjelden er rabdomyolyse? Og hva gjør de parasympatiske systemet med pulsen? I denne episoden møter du Espen Laaveg, Johnny Hisdal og Vibeke Nordmo Ritschel, spesialist i indremedisin og hjertesykdommer ved Nimi.

Se video Se video

Debattleder er Anders Aakre.