Nimi

Hopp direkte til innhold

Kristin Juland Møller

Løper, sykler, fjellturer, windsurfing, langrenn og slalåm

For meg har trening lenge vært forbundet med plikt. Siden jeg var 15 har jeg hatt problemer med knærne, og trening har i lange perioder handlet om opptrening. Øvelser og atter øvelser. Takket være fantastisk hjelp fra Nimi er knærne mine nå mer enn brukbare, og jeg kan igjen trene (mest) av lyst – og leve det aktive livet jeg foretrekker: med mye sportslig moro, om det så er på fjellet, i skogen, på treningssenter eller på vannet!

Foto: Kristin Juland Møller

Om Kristin

Navn: Kristin Juland Møller

Alder: 42

Deg selv i en setning: Utadvendt optimist med fullpakket liv av tre barn, superspennende jobb, masse venner og trening flere ganger i uken.

Jeg trener: Løping, sykling og styrke - mest for å holde knærne i form.
Fjellturer, ski og windsurfing fordi det er gøy.

 

Jeg er mest stolt av:
At jeg i en veldig busy hverdag med full jobb og tre barn, har klart - med kontinuerlig fokus og iherdighet - å bygge opp knærne fra å ha vondt hver eneste dag, til å kunne gjøre all aktivitet jeg liker!

"Etter lange perioder opptrening er knærne mine nå mer enn brukbare, og jeg kan igjen trene av lyst – og leve det aktive livet jeg foretrekker."

- Kristin Juland Møller

Mine mål for 2018

Med Team Nimi gleder jeg meg nå til å sette et par hårete mål jeg skal jobbe mot - og forhåpentligvis inspirere andre til mer aktivitet i hverdagen på veien!