Nimi

Hopp direkte til innhold

Stine Hartmann

Løping, styrketrening og ski når været tillater det

Episode 1: Smerte

Hvilke smerter må du lytte til? Hva skjer i "the pain cave"? Og er det farlig å løpe når du er forelsket? I denne episoden møter du Maren Stjernen (idrettsfysioterapeut Nimi, leder av det medisinske teamet i Friidrettsforbundet), Johnny Hisdal (fysiolog ved Oslo Universitetssykehus, assisterende sikkerhetssjef for Norseman) og Stine Hartmann, treningsinstruktør og medlem av Team Nimi.

Se video Se video

Jeg elsker å motivere andre til å trene, og jeg jobber derfor som treningsinstruktør ved treningssenteret Barry`s Bootcamp i Oslo. Samtidig arrangerer jeg treningscamper i inn og utland, og bruker Instagram aktivt i håp om at andre kan la seg inspirere til aktivitet! Får jeg èn person til å røre på seg 1% mer enn det han/hun gjorde før, har jeg nådd målet mitt. Som jeg pleier å si : #jobbepå.

Foto: Espen Laaveg

Om Stine

Navn: Stine Hartmann

Alder: 32

Deg selv i en setning: Duracellkanin som lever for sjokolademelk, seige løpeturer og store mengder pizza. Ellers: Jobber med eventer, som journalist, motivator og treningsinstruktør.

Jeg trener: Løping, styrketrening og ski når været tillater det.

 

Jeg er mest stolt av:
At jeg gjennomførte et 50 km løp høsten 2016 uten noe form for strukturert trening for lange løp. En halvmaratontid på 1.38 da formen min tilsa den dagen at jeg ville havne på rundt 1.50…

"Får jeg èn person til å røre på seg 1 % mer enn det han/hun gjorde før, har jeg nådd målet mitt"

- Stine Hartmann

Mine mål for 2018

X Reid Jotunheimen og Ecotrail

Mål nummer 1

Komme meg til checkpoint 3 (99 km) under Xreid. Å løpe i Jotunheimen har lenge vært en drøm, og siden jeg allerede har løpt 54 km før, har jeg en drøm om å runde 90-tallet.

Mål nummer 2

Delta på Ecotrail i vilkårlig distanse. Kanskje til og med nordic walk? Jeg sliter med plantar fascitt, så jeg vet ikke om det er smart å legge ut på en 80 km i slutten av mai allerede…

Mål nummer 3

Å delta på et annet vilkårlig løp som jeg enda ikke har signet meg opp på. Distanse spiller ingen rolle, å delta på noe gøy er også viktig for min løpeglede.