Nimi

Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock
Aktivitetsmedisin

Achillestest

Etter en skade i achillessenen kan det være vanskelig å få tilbake full styrke og spenst i leggmuskulaturen.

Pris fra
1 290,- /60 min
90 minutters test kr 1760
  • Ventetid: Kort ventetid

Nimi har noen av landets fremste eksperter på rehabilitering av achilles, og vi kan hjelpe deg med å få et optimalt resultat etter skade.

Kort beskrivelse

Achillestesten inneholder både styrke- og spensttester. Testingen av din achilles er avgjørende for å tilpasse rehabiliteringen, og er en viktig del av vurderingen av når du kan returnere til ulike typer idrett og aktivitet.

Basert på testresultatene vil en fysioterapeut med spesialkompetanse på achillesskader gå gjennom de mest optimale øvelsene for deg.

Våre spesialister

Susanne Elfving

Susanne Elfving

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Nimi

Tlf: 473 70 479

susanne.elfving@nimi.no

I permisjon.

Nimi Expert. Susanne har en mastergrad i manuellterapi fra Australia. Hun er tilknyttet Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO) en dag i uken, som del av det medisinske teamet for dansere. I tillegg er hun også manuellterapeut for alpinlandslaget for damer og en del av støtteapparatet for Ullern fotball.

Susanne jobber mye med generelle muskel- og skjelettplager med et særskilt fokus på unge utøvere, samt pasienter med plager i rygg, hofte, legg og akilles.

Asbjørn Horn

Asbjørn Horn

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi.

Nimi

Tlf: 482 76 676

asbjorn.horn@nimi.no

Bestill time

Asbjørn jobber med fotballag på aldersbestemte trinn og 1. divisjon kvinner. Arbeidserfaring fra National Health Service i England og privat praksis i Norge. Jobber med akutte og kroniske nakke- og ryggplager samt plager i ledd som skulder og kne.