Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock
Aktivitetsmedisin

Achillestest

Etter en skade i achillessenen kan det være vanskelig å få tilbake full styrke og spenst i leggmuskulaturen.

Pris fra
815,- /30 min
Achillestest 60 min kr 1 300, 90 min kr 1 800.
  • Ventetid: Kort ventetid

Nimi har noen av landets fremste eksperter på rehabilitering av achilles, og vi kan hjelpe deg med å få et optimalt resultat etter skade.

Kort beskrivelse

Achillestesten inneholder både styrke- og spensttester. Testingen av din achilles er avgjørende for å tilpasse rehabiliteringen, og er en viktig del av vurderingen av når du kan returnere til ulike typer idrett og aktivitet.

Basert på testresultatene vil en fysioterapeut med spesialkompetanse på achillesskader gå gjennom de mest optimale øvelsene for deg.

Våre spesialister

Susanne Elfving

Susanne Elfving

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi. Nimi Expert.
Nimi

Nimi Expert. Fysioterapeut med mastergrad i manuellterapi. Susanne har bred kompetanse og lang erfaring med utredning og behandling av langvarige smerter i hofte, rygg, nakke og bekken.

I tillegg har hun mange års erfaring fra toppidretten som ansvarlig for helseteamet til damelandslaget i alpint. Hun har også tidligere jobbet som medisinsk støttepersonell for unge dansere på Statens balletthøgskole.

Susanne har likevel sin spisskompetanse på løpsrelaterte skader, særlig legg- og akillesplager.

Asbjørn Horn

Asbjørn Horn

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi.
Nimi
482 76 676

Asbjørn jobber med fotballag på aldersbestemte trinn og 1. divisjon kvinner. Arbeidserfaring fra National Health Service i England og privat praksis i Norge. Jobber med akutte og kroniske nakke- og ryggplager samt plager i ledd som skulder og kne.