Hopp direkte til innhold

Vi har åpent!

Du mottar SMS før din time – følg instruksjoner i denne. Mer om smittevern på Nimi

Nimi treningssenter er nå åpent igjen. Velkommen tilbake!

Viktig melding
Aktivitetsmedisin

Knetest

Testingen av din knefunksjon er avgjørende for å tilpasse rehabiliteringen, og er en viktig del av vurderingen av når du kan returnere til ulike typer idrett og aktiviteter.

Pris fra
815,- /30 min
Knetest 60 min kr 1 300, 90 min kr 1 800.
  • Ventetid: Kort ventetid
  • Varighet: 60 eller 90 minutter

Nimi har noen av landets fremste eksperter på rehabilitering av kneskader, og vi kan hjelpe deg med å få et optimalt resultat etter skade.

Kort beskrivelse

Styrketest med veiledning i øvelser (60 min)

Denne testen vil gi deg et best mulig utgangspunkt for å gjenvinne muskelstyrke raskest mulig etter kneskade. Basert på testresultatene vil en fysioterapeut med spesialkompetanse på kneskader gå gjennom de mest optimale øvelsene for deg.

Full funksjonstest (90 min)

Dette er testen for deg som vil ha en fullstendig undersøkelse av hvordan kneet fungerer etter kneskade. Testen inkluderer styrketest og funksjonstester som hopp- og hinketester. Testen brukes ofte for å vurdere om kneet ditt er klart for å gå tilbake til dine ønskede aktiviteter.

Våre spesialister

Bjørnar Haaland

Bjørnar Haaland

Fysioterapeut. Mastergrad i Idrettsfysioterapi.
Nimi Ullevål

Fysioterapeut med master i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole. Allsidig bakgrunn som fysioterapeut for flere idretter. Jobber nå som en del av helseteamet til damelandslaget i alpint.

God kompetanse på generelle idrettsskader, rehabilitering og skadeforebyggende trening. Utfører testing og trening for retur til idrett.
Spesielle interesseområder er knær, ankler og lyske.

Hege Grindem

Hege Grindem

Fysioterapeut. Doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole. Nimi Expert.
Nimi Ullevål
951 06 154

Nimi ExpertHege har mastergrad i idrettsfysioterapi og doktorgradsavhandling på rehabilitering av fremre korsbåndskader. Hun er tidligere fotballspiller og fysioterapeut for fotballag.

Jobber både klinisk med pasienter og som forsker tilknyttet Norges Idrettshøgskole.

Karin Rydevik

Karin Rydevik

Fysioterapeut. Spesialist i idrettsfysioterapi. Leder for helsefag og fagsjef. Nimi Expert.
Nimi Ullevål
928 16 039

Nimi Expert. Spesialist i idrettsfysioterapi med mastergrad i Idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole. Fagansvarlig ved Nimi.

Spesialkompetanse innen plager i kne (knær), hofte, ankel, akilles og artrose. Jobber mye med utøvere og mosjonister som skal tilbake til full aktivitet uansett nivå. Er med i teamet som holder AktivA-kurs på Nimi.

Har tidligere jobbet 10 år som forskningsmedarbeider på prosjekter innen korsbånd, menisk og artrose på Norsk Forskningssenter for Aktiv rehabilitering (NAR). Veileder for masterstudenter i Idrettsfysioterapi.

Marte Lund

Marte Lund

Fysioterapeut. Mastergrad i manuellterapi. Spesialist i idrettsfysioterapi. Nimi Expert.
Nimi Ullevål
908 27 539

Nimi Expert. Jobber med løpeskader og løpsanalyse og har tidligere vært fysioterapeut på landslaget i orientering.

Spesiell interesse for akutte og belastningsrelaterte skader i fot, ankel, legg, kne, lår, hofte og rygg.
Sertifisert "Aktiv med artrose"-fysioterapeut og er med i teamet som holder artroseskolen på Nimi. Er også ansatt på Oslo Universitetssykehus som koordinator for AktivA-kursene for fysioterapeuter.

Har tidligere jobbet som forskningsmedarbeider på prosjekter innen korsbånd, menisk og artrose.

Marie Pedersen

Marie Pedersen

Fysioterapeut. Mastergrad i idrettsfysioterapi.
Nimi Ullevål
902 77 020

Fysioterapeut med mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole. God kompetanse på undersøkelse, behandling og rehabilitering av skader i hofte, kne, lår, legg, ankel og skulder.

Marie holder på med sin doktorgrad på korsbåndsskader ved Norges Idrettshøgskole og har spesiell interesse og kompetanse innenfor rehabilitering av korsbåndskader.

Jobber også med løpsrelaterte skader og utfører løpsanalyser.