Nimi Oslo - Norsk idrettsmedisinsk institutt

Hopp direkte til innhold

Bestill videokonsultasjon

Vi har åpent for telefon- og videokonsultasjoner – bestill time her

Viktig melding
Aktivitetsmedisin

Skuldertest

Testingen av din skulder vil optimalisere rehabiliteringen, og er en viktig del av vurderingen av når du kan returnere til ulike typer idrett og aktivitet.

  • Ventetid: Kort ventetid

Basert på testresultatene vil en fysioterapeut med spesialkompetanse på skulderskader gå gjennom de mest optimale øvelsene for deg.

Testen inneholder både styrke- og bevegelighetstester.

Våre spesialister

Skulder-ekspertene

Stig Haugsbø Andersson

Stig Haugsbø Andersson

Fysioterapeut. Doktorgrad fra Norges idrettshøgskole

Nimi Ullevål

Tlf: 900 65 819

stig.andersson@nimi.no

Bestill time

I permisjon fra uke 15.

Nimi Expert. Stig har mastergrad i idrettsfysioterapi og doktorgrad på forebygging av skulderskader i håndball. Han har tidligere vært aktiv håndballspiller og hatt tilknytning til helseteamet rundt juniorlandslagene på herresiden i håndball.

Jobber med behandling, rehabilitering og forebygging av akutte skader og belastningsproblematikk, særlig i relasjon til skulder, albue, lyske, kne, lår og ankel.

 

Jan Henning Løken

Jan Henning Løken

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Nimi Ullevål

Tlf: 916 01 122

jan.h.loken@nimi.no

Bestill time

Nimi Expert. Tidligere aktiv langrennsløper/-trener på nasjonalt nivå. Nå mosjonist med bredt nedslagsfelt; løp, sykkel, padling, langrenn og telemark (aktiv og trener). Jobbet med damelandslaget i håndball i 12 år samt enkeltutøvere i langrenn, fotball, friidrett, og alpint. Nå tilknyttet Norges friidrettsforbund.

Har skulder som spesialfelt, men jobber også generelt med akutte idrettsskader og belastningsskader spesielt relatert til løping. Veileder for masterstudenter i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Marte Fagerheim

Marte Fagerheim

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi.

Nimi Ullevål

marte.fagerheim@nimi.no

Bestill time

I permisjon. Tilbake på Nimi fra 14. april. Du kan nå bestille time.

Nimi Expert. Jobbet med juniorlandslag på herresiden i håndball i over ti år, samt seniorlandslaget i beachhåndball for damer. Tidligere vært tilknyttet Next Generation på Olympiatoppen.

Jobber hovedsakelig med problematikk i skulder/nakke/rygg + kne/ankel, men også generelle idrettsskader og forebygging av disse.