Nimi

Hopp direkte til innhold

Treningsveiledning og individuell oppfølging

Vi tilbyr systematiske opplegg for å heve ditt utholdenhets- og prestasjonsnivå.

Målet kan være alt i fra økt fysisk yteevne og bedre helse i hverdagen, til større utholdenhetsprestasjon innen eliteidrett. Vi har kompetansen som hjelper deg enten du er mosjonist eller toppidrettsutøver. 

Ønsker du mer informasjon? 

Har du spørsmål eller ønsker du å motta en utvidet beskrivelse av tilbudene, ta kontakt med Nimis testavdeling på telefon 954 09 699 (mellom ca. kl. 08.30 - 15.30) eller e-post even.jarstad@nimi.no 

Vi ser frem til å høre fra deg. 

1. Mosjonist

Dette veiledningsopplegget er for deg som er utrent og ønsker å komme i gang med regelmessig kondisjonstrening. Opplegget kan også passe for deg som er aktiv mosjonist og ønsker veiledning som kan bidra til at du kan trene mer, eller mer effektivt.

2. Aktiv mosjonist

Dette veiledningsopplegget er for deg som er aktiv mosjonist og ønsker mer systematikk i treningsarbeidet. Opplegget kan også passe for deg som er "supermosjonist" og ønsker veiledning som kan bidra til at du kan trene mer, eller mer effektivt.

3. Svært aktiv mosjonist

Dette veiledningsopplegget er for deg som er en meget aktiv mosjonist – det vil si at du trener mye og systematisk (ca. 08-15 timer per uke) og ønsker veiledning for å effektivisere treningen mer. Opplegget kan også passe for deg som er utøver innen utholdenhetsidrett på høyt nivå. 

4. Eliteutøver

Det mest avanserte veiledningsopplegget vi tilbyr. Opplegget er best egnet for deg som er satsende utøver og som ønsker å oppnå eller være på høyt-/elitenivå innen din idrett. Vi tror også at dette opplegget kan passe for deg som er aktiv mosjonist og som ønsker oppfølging på tilnærmet samme nivå som en utholdenhetsutøver.

Publisert 15.11.2017