Nimi

Hopp direkte til innhold

Personlig trening Kontinuitet og treningsglede

Den beste treningen er den som blir noe av. Avtal time med en av våre dyktige PT-er, og du er i gang.

Klippekort 25 min
450,- /time, 10 klipp
Klippekort 55 min
800,- /time, 10 klipp
Pris per time ved kjøp av klippekort 10 klipp.

Din PT er med deg under hele treningsøkten, motiverer deg og sikrer at treningen holder høy kvalitet.

  1. Skreddersøm: Vi tilpasser treningen til ditt utgangspunkt, dine mål, ønsker, forutsetninger og behov. Vi hjelper deg å sette mål, nå målene og til å flytte grenser.

  2. Motiverende: Vi sørger for riktig progresjon og variasjon, som er to av de mest sentrale forutsetningene for treningseffekt, mestring og treningsglede.

  3. Effektivt: Vi lærer deg å trene riktig. Fokus og innsats, sammen med faste avtaler gjør treningen regelmessig og systematisk. Dette er viktig for at du skal få best mulig effekt av treningen på både kort og lengre sikt.

  4. Best resultater: Riktig trening i riktig dosering optimaliserer dine resultater og helsegevinster, og forebygger samtidig risikoen for skader, plager eller overbelastning.

Kort beskrivelse

Etter første time med PT finner vi ut hvilket alternativ som passer best for deg. Med PT trener du i trygge og effektive rammer.

PT - 55 minutter

En komplett økt med spesifikk oppvarming, hoveddel og avslutning, der fokuset er å gjennomføre en kvalitetsøkt med kondisjon, styrke eller annet avtalt. 

PT - 25 minutter

PT 25 er en kortere variant, som passer deg som enten har treningserfaring eller kun ønsker å fokusere på enkelte øvelser.

PT duo - 55 minutter

Felles trening med en venn, kollega, kjæreste eller ektefelle. Her får du inspirasjon og drahjelp fra både PT-en og din treningspartner. Dette er en rimeligere variant, og er for mange enda mer motiverende.

Våre spesialister

Personlige trenere

Anders Tjærandsen

Anders Tjærandsen

Personlig trener

Tlf: 91 59 40 05

anders_tjer@hotmail.com

Anders er sertifisert PT gjennom Høgskolen i Nesna og diplomert osteopat gjennom Høyskolen Kristiania. Han har jobbet som personlig trener siden 2012.

Han har trent mennesker i alle aldre med varierte målsetninger. Hans primære interessefelt er styrketrening samt trening av personer som sliter med smerter og plager.

For Anders er det viktig at kunden er med i planleggingen slik at treningen oppleves meningsfylt og motiverende, og hele tiden er tilpasset målsetninger og forutsetninger.

Erlend Magnus

Erlend Magnus

Personlig trener

Tlf: 404 12 998

erlend.magnus@nimi.no

Erlend har en bachelor i idrett med spesialisering på trenerrollen ved høgskolen i Hedmark og en bachelor i osteopati ved Norges Helsehøyskole. Videre er Erlend utdannet Personlig trener, idrettsmassør og matpedagog.

Erlend har jobbet som behandler i over 6 år og personlig trener i 10 år. Han har lang og bred erfaring innenfor opptrening og behandling av muskel- og skjelettplager.

Erlends spesialitet er en grundig opptrening basert på en nøye nevromuskulær undersøkelse.

Helene Marjavara Inselseth

Helene Marjavara Inselseth

Personlig trener

Tlf: 93 02 35 17

helene_in3@hotmail.com

Utdannet innen fysisk aktivitet og helserådgiver fra Norges Idrettshøgskole, og studerer nå medisin ved Universitetet i Oslo. Jobber som personlig trener og som foredragsholder og instruktør på kurset "Varig livsstilsendring på 8 uker" på Nimi.

Har bred idrettsbakgrunn og mange års erfaring med målrettet styrke- og utholdenhetstrening. 

Håkon Mushom

Håkon Mushom

Personlig trener

hakonmushom@gmail.com

Håkon har mange års erfaring som aktiv toppløper.

Tidligere landslagstrener i løpeteknikk for Norges Orienteringsforbund.

Ingeborg Øveraasen

Ingeborg Øveraasen

Personlig trener. Gruppetreningsinstruktør

Tlf: 98 41 44 42

ingeborg.overaasen@nimi.no

Ingeborg Øveraasen har utdanning fra Høgskolen i Hedmark (bachelor med spesialisering i trenerrollen) og Norges idrettshøgskole (master i idrettspsykologi og coaching).

På Nimi jobber hun med målsamtaler, utarbeiding av treningsplaner og gjennomføring av treningsøkter på en motiverende, coachende og profesjonell måte.

Kaja Borg

Sertifisert personlig trener, gruppetreningsinstruktør og treningsveileder fra NiH.

borg.kaja@gmail.com

Tilknyttet Nimi trening i en årrekke, forskjellige roller, administrativt og praktisk. Fungerer nå utelukkende som gruppeinstruktør og personlig trener.

Treningsbakgrunn fra Operaens Ballettskole og Tiger Karateklubb, samt styrketrening i studio.

Kasper Andersen

Kasper Andersen

Treningsinstruktør

Tlf: 482 21 717

kasper.andersen@nimi.no

Kasper studerer sitt siste år med bachelorgrad i fysioterapi på Saxion University i Nederland. Han har en fordypning i mobiliseringsteknikker og idrettsfysioterapi.

Kasper er sertifisert turninstruktør som han også har jobbet som. I tillegg turner han aktivt selv.

Lars Martin Petersen

Lars Martin Petersen

Personlig trener

petersen.fysioterapi@gmail.com

Lars Martin studerer siste året fysioterapi på Saxion University of Applied Sciences og har jobbet som personlig trener siden 2013.

Hans kompetanse er primært på styrketrening og hvordan dette kan brukes effektivt og trygt for å bidra til god helse og økt prestasjon i idrett og hverdag.

Lars Martin spiller selv aktivt fotball og tennis.

Vilde Ivarhus

Vilde Ivarhus

Personlig trener og instruktør

Tlf: 47 84 02 42

ivarhus92@hotmail.com

Har en bachelorgrad i idrett, fysisk aktivitet og helse, i tillegg til en mastergrad i idrettsmedisinske fag (idrettsvitenskap) fra NIH.

Er utdannet treningsterapeut, med hovedfokus på trening som medisin. Er også sertifisert aktiv instruktør, som utgjør en spesialisering for trening av kreftpasienter både forebyggende, under behandling og ved rehabilitering etter endt behandling.

Har gjennomført kurs i motiverende intervju, som omfatter strategier for endring av vaner. Har lang erfaring med styrke- og utholdenhetstrening. 

Øystein Norheim

Øystein Norheim

Fysioterapeut. Personlig trener. Sykkelinstruktør.

Tlf: 957 45 151

oystein.norheim@nimi.no

Øystein er dessuten sertifisert personlig trener og sykkelinstruktør fra Norges idrettshøgskole. 

Jobbet som fysioterapeut, personlig trener og instruktør på Nimi siden 2004.

Holder kurs for instruktører i hele landet, og har de siste fem årene hatt oppdrag som veileder og sensor på mensendieck fysioterapiutdanningen.

Priser
  Pris / time
PT 55 min 900,-
PT 55 min, klippekort 10 timer 800,-
PT 55 min, klippekort 20 timer 740,-
PT 25 min 500,-
PT 25 min, klippekort 10 timer 450,-
PT 25 min, klippekort 20 timer 425,-
PT Duo 55 min, pris per person 600,-
PT Duo 55 min, klippekort 10 timer per person 550,-