Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
LHL Førstehjelp donerer pasientsimulator til Feiring vgs

LHL Førstehjelp donerer simulator-dukke til helsefagutdanningen på Feiring videregående skole

Da Feiring VGS manglet en pasientsimulator, trådte LHL Førstehjelp til!

– Feiring VGS har ett godt helsefaglig utdanningsløp med gode lærerkrefter, og når vi fant ut at de manglet en pasientsimulator for stelleprosedyrer og annen behandling, var det naturlig for oss som en av Laerdal Medical Norgesine hovedforhandlere i Norge og naboer i samme bygg som Feiring VGS, å se hva vi kunne hjelpe til med, sier John Olav Nicholson, leder av LHL Førstehjelp.

Pengene ble skaffet til veie igjennom LHL Førstehjelp, som har leid ut og tilrettelagt for filmproduksjon for filmselskapet The Global Ensemble Agency, en av de mest profesjonelle aktørene i Norsk filmindustri.

– I de gamle operasjonssalene og pasientrommene i den nedlagte LHL-klinikken Feiring (Feiringklinikken) er det filmet scener til blant annet Wisting og Hjem til Jul for å nevne noen, sier Nicholson.

Skaper tryggere lokalmiljøer

Disse inntektene går vanligvis til for eksempel donasjoner av Defibtech hjertestartere og Rotaid hjertestarterskap for å skape tryggere lokalmiljøer.

– Denne gang fant vi det naturlig å støtte Feiring VGS og med god hjelp fra vår gode samarbeidspartner, Aina Haug, fra Laerdal Medical i Stavanger, fikk vi på plass en Nursing Anne-simulator som i dag ble overrukket av Terese Økern fra LHL Førstehjelp, til fornøyde lærere og elever på skolen, sier Nicholson.

LHL Førstehjelp donerte Nursing Anne-simulator

LHL Førstehjelp