Hopp direkte til innhold

Har du noe på hjertet?

Hilde Hanna Buvik lager forestillinger som tar utgangspunkt i mennesker som lever med en kronisk sykdom. Hun trenger derfor innspill fra personer med erfaringer om temaet.

Hva skulle du ønske helsepersonell visste om din hverdag? Eller arbeidsgiver, kollegaer, familie og venner? Hvordan ønsker du å bli møtt?

Målet med forestillingene er å skape økt forståelse og aksept for det å leve med noe som aldri går over.

I forbindelse med  forestillingen vil publikum få informasjon om de ulike diagnosene / sykdommene som er representert. Målet er at dette skal gavne dere som deltar. Og jo flere som deltar desto bedre blir prosjektet.

Du kan bidra på flere måter:

Anonym spørreundersøkelse

Svarene danner grunnlaget for å lage noe som tar utgangspunkt i deres erfaringer så jeg håper mange vil svare på denne. Om du syntes den er lang, kan den tas i etapper. Siste spørsmål/post heter ANNET. Der kan du skrive fritt hva du måtte ha på hjertet. Undersøkelsen er myntet på kronikere generelt, så noen spørsmål virker kanskje klønete eller upresise i forhold til din diagnose. Du står selvfølgelig fritt i forhold til hva du velger å svare på. Undersøkelsen er helt anonym, den kan ikke spores tilbake til deg.

Til undersøkelsen

Kontakt

Du kan sende epost til: prosjektkronisksykdom@gmail.com - eller per brev til: Hilde Hannah Buvik, Geitmyrsveien 73 e, 0455 Oslo.

Alt du sender er konfidensielt og ikke noe av det som benyttes i forestillingen vil kunne føres tilbake til deg.

Facebook

Du kan bli med i en Facebookgruppe. En hemmelig, ikke søkbar gruppe hvor man kan dele og eller lese om andres erfaringer. Om dere sender en pm til Hilde Hannah Buvik så legges dere til i gruppen.

Bilder

Du kan sende inn bilder. Bilder som kan brukes i forestillingen, i programmet og til informasjon om prosjektet, så om du liker å ta bilder og har noe du har lyst til å formidle er det veldig fint. Du kan velge å legge ved navn, dersom du vil at bildene skal krediteres om de blir brukt.

Spørsmål?

LHL har ikke noen rolle i dette prosjektet utover å formidle informasjon. Alle spørsmål må derfor sendes direkte til Hilde Hannah Buvik.