Hopp direkte til innhold
Foto: Christopher Olssøn

LHL åpner treningssenter i Trondheim

Under tusenlappen for LHL-medlemmer for 6 måneder trening

4. april åpnet LHL-klinikkene Trondheim dørene for alle som ønsker å benytte seg av klinikkens treningsfasiliteter. LHL-medlemmer får rabattert tilbud.

Selv om klinikken i flere år har drevet ulike rehabiliteringstilbud på oppdrag for det offentlige, er dette det første åpne tilbudet for LHL-medlemmer. LHL-medlemmer får rabattert pris og introduksjonstilbud frem til sommeren, for kr 990,- for 6 måneder trening. Senteret er bemannet med en fysioterapeut, og alle medlemmer vil få satt opp et individuelt treningsprogram tilpasset sine individuelle utfordringer.

Treningssenteret har åpent mandag og onsdag ettermiddag fra 16 - 20 og fredag fra 09 - 15.

- Fra høsten planlegger vi å utvide og ha åpent også tirsdag og torsdag ettermiddag, forteller virksomhetsdirektør Lars Petter Myrene.

- Her vil du få hjelp og støtte til å komme i gang med trening slik at du blir trygg og finner en treningsform som passer deg. I åpningstiden vil vi også ha tilbud om flere gruppetimer som er tilpasset personer med ulike helseutfordringer, sier fysioterapeut Ingrid Stavheim Lien.

På timeplanen står blant annet gruppetimene "Sterk og funksjonell" (styrketrening), "Intervalltrening" (kondisjonstrening) og timer spesielt tilpasset personer som har hjerte eller lungesykdom, eller har hatt hjerneslag.

- Vi hadde et åpent treningstilbud for LHL-medlemmer da vi var lokalisert på Solsiden, men her var det vanskelig med parkering og vi måtte dessverre avvikle tilbudet. Her i Jarleveien har vi bedre parkeringsmuligheter og håper mange av LHL-medlemmene i Trondheim og omegn ønsker å benytte seg av våre gode treningsfasiliteter, sier Myrene.

I åpningstida kan personer som ønsker det stikke innom, evt. kan man avtale tidspunkt for en introduksjonssamtale ved å ringe 400 00 445 eller sende e-post til Ingrid.stavheim.lien@lhl.no.