Hopp direkte til innhold
Tog på vinterføre
Foto: Lars Frøystein, Bane NOR

LHL fikk generøs julegave fra de ansatte i Bane NOR

De ansatte i Bane NOR valgte å gi 90 000 kr i julegave til LHL. LHL er svært takknemlige for gaven, som vil komme medlemmer over hele landet til gode!

– For andre året på rad ønsket Bane NOR å støtte noen av dem som trenger det aller mest. Derfor valgte vi å donere bort penger til ulike organisasjoner i julegave. Alle i Bane NOR fikk muligheten til å være med på å bestemme hvordan beløpet skulle deles ved å stemme mellom fire organisasjoner.

Vi synes dere i LHL gjør en svært viktig jobb for sårbare mennesker som rammes av urettferdige sykdommer. Ikke bare for den rammede, men også for alle pårørende rundt kan det være en stor belastning.

Beate Hamre Deck, konserndirektør HR i Bane NOR

– Vi ønsket å plukke ut en organisasjon som vi vet vil hjelpe mange sårbare med midlene fra oss. Det er en stor glede å kunne bidra til deres viktige arbeid, og vi håper vår donasjon kommer godt med i 2022, sier konserndirektør HR i Bane NOR, Beate Hamre Deck.

Takknemlige

– Vi er utrolig takknemlige for gaven vi har fått fra de ansatte i Bane Nor. Våre 54 000 medlemmer med underliggende hjerte- og lungesykdommer har vært gjennom to svært krevende år med koronapandemi. Disse midlene vil vi bruke for å støtte og hjelpe våre medlemmer rundt om i hele Norge, sier Martin Steen, kommunikasjonssjef i LHL. 

Slik kan du støtte LHL

 

Gi din gave

Det skal ikke så mye til for å skape håp og glede for andre mennesker, og vårt ønske er at ingen skal måtte stå alene når sykdom rammer.

Velg beløp: