Hopp direkte til innhold
Foto: Christopher Olssøn

LHL har solgt Glittre-eiendommene

Bilde fra kontraktsigneringen på Tjuvholmen
Fra kontraktsigneringen på Tjuvholmen i Oslo torsdag 25. september 2014; f.v. Gjermund Fossnes og Frode Jahren fra selger LHL og kjøperne Øystein Tvenge og Runar Rønningen, forretningsutvikler i Adolfsen-Gruppen.

LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, har solgt eiendommene «Glittreklinikken» og «Gamle Glittre» i Nittedal til en kjøpergruppe bestående av Øystein Tvenge og Adolfsen Gruppen.

Overtakelsen skjer i løpet av siste halvdel av 2017, og driften av dagens tilbud ved LHL-klinikkene Glittre fortsetter fram til LHL-klinikkene Gardermoen står ferdig. Salgssummen er 60 millioner kroner.

– Vi er fornøyd med å ha inngått en avtale med kjøpere som vi oppfatter som svært seriøse og kompetente til å videreutvikle disse eiendommene. Gjennom dette salget forvalter vi de verdier LHL har opparbeidet på best mulig måte for organisasjonen, sier generalsekretær Frode Jahren i LHL.

– Kjøpergruppen representerer en betydelig kompetanse innen eiendomsutvikling. Adolfsen Gruppen er i tillegg en meget stor aktør innen omsorg og helse, og vil vurdere en bruk av eiendommen som en del av gruppens samlede tilbud innen deres sektorer. Vi vil i samarbeid med Nittedal kommune og Akershus fylkeskommune, vurdere mulighetene som ligger innenfor dagens regulering, samt mulighetene for å utvikle eiendom som favner bolig, senior- og omsorgsboliger, sier Øystein Tvenge på vegne av kjøpergruppen.