Hopp direkte til innhold
LHL på stand på Arendalsuka
Foto: Tommy Skar

LHL på Arendalsuka

Når næringsliv, våre fremste politikere og organisasjoner denne uken har møttes til viktige debatter, møter og presentasjoner, så var selvsagt også LHL godt representert!

Det var god stemning på standen til LHL i Arendal. Det var godt med besøk og stor interesse for arbeidet LHL gjør.

Ifølge John Olav Nicholson, leder i LHL Førstehjelp, var det mange som ville høre mer om treningsprogram, hjertestartere, samt få informasjon om blant annet hjerneslag.

Det er lokallagene lokalt som står for selve standen, så vi ser heldige som får komme nedover å stå med dem, sier Tine Iselin Løvhøiden, organisasjonsrådgiver i LHL.

LHL stand på Arendalsuka.jpg

Gjennom hele uken har ulike lokallag fra Agder stått på stand.

Viktigheten med stå på stand er jo å få vist frem sine lokallag og få opplevelsen av å snakke med menneskene som kommer forbi og stopper opp og som ikke vet hva LHL står for. Vi får delt informasjon, både muntlig og med brosjyrer - og ikke bare over en e-post til medlemmer. Det er viktig for medlemmene som kommer innom for en snakk. Og for barna som går rundt for å få med seg en liten ting og spør forsiktig hva LHL står for.

Sissel Thorkildsen, leder i fylkesstyret, LHL Agder.

Viktig møteplass

Tine Iselin Løvhøiden i LHL syntes det var viktig å delta på Arendalsuka.

Det var veldig givende å være med på stand for LHL, av flere grunner. Å få møte og samarbeide  med de dyktige lokale ildsjelene i LHL lokalt, komme i direkte dialog med mennesker som er interessert i arbeidet som LHL gjør, samt få vist frem for publikum hvor mye bra LHL tilbyr som organisasjon.

Tommy Skar, Generalsekretær i LHL Hjerneslag ser på Arendalsuka som en svært viktig møteplass:

Fordi Arendalsuka er en av Norges viktigste møteplasser for samfunnsengasjerte, så hører LHL hjemme her. Våre medlemmer fortjener at vi som organisasjon er aktive på alle arenaer hvor vi kan fronte deres interesser. Dessuten er Arendalsuka et «koldtbord» av interessante samtalepartnere, gode kunnskapsformidlere og innflytelsesrike aktører som vi må ha kontakt med. Neste år vil LHL Hjerneslag ha en sterkere tilstedeværelse.

Skal vi bekjempe sosial ulikhet må vi starte innsatsen tidlig!

John Olav Nicholson

John Olav Nicholson

Leder LHL Førstehjelp og LHL Gjenopplivingsfond
+47 481 68 940
Tine Iselin Løvhøiden

Tine Iselin Løvhøiden

Helsefaglig rådgiver / Prosjektleder Hjertekampen / Fysioterapeut
46 66 45 00
Tommy Skar

Tommy Skar

Generalsekretær
LHL Hjerneslag og Afasi
90 50 64 49