Hopp direkte til innhold

Mer enn 50 000 studietimer i 2017

LHL har passert smått utrolige 50.000 studietimer i 2017. Det betyr at masse flotte aktiviteter blir gjennomført i lagene og dokumentert av flinke studieledere over hele landet.

Antall studietimer er en god indikator på at det er svært god og aktiv innsats i LHL sine lokallag rundt om i landet. Kursvirksomheten i LHL er et svært viktig tilbud til våre medlemmer, i sitt egen lokalmiljø, der trimkursene er blitt LHLs særskilte kjennetegn.

– Vi ser at folk kommer seg opp av godstolen, treffer andre likesinnede i samme situasjon og opplever økt mestringsevne og bedre helse gjennom kursene, sier Mari Larsen, assisterende generalsekretær .

– Nå går vi på med optimisme og fornyede krefter inn i 2018 og håper på et like driftig og godt aktivitetssår for både tillitsvalgte og medlemmer av LHL, sier Stig Terje Tolo, leder for helsefagavdelingen i LHL.

Det meste av kursvirksomheten foregår i lokallagene. Ta kontakt med ditt lokallag for informasjon om tilbudet, eller se på lagets kalender. Fylkesutvalg arrangerer hvert år organisasjonskurs med ulike tema.