Hopp direkte til innhold
Foto: Anders Bergersen

LHL på P4

LHL vil synliggjøre vårt viktige arbeid for våre medlemmer på reklamefrie dager på P4 nå i pinsen.

Vi har utformet tre radiospotter som setter søkelyset på det viktige arbeidet som gjøres rundt omkring i våre nærmere 250 lokallag. Her kan du høre radiospottene.

Spot 1: Har du en hjerte- eller lungesykdom, eller har du vært rammet av slag?
Gjennom LHL kan du møte og snakke med mennesker som har vært gjennom det samme. LHL har over 250 lokallag rundt om i hele landet, og arrangerer trim- og samtalegrupper for folk i samme situasjon.
Bli med i LHL i dag og få tilbake en aktiv hverdag.

Spot 2: Er du rammet av slag, eller en hjerte- og lungesykdom?
Har livet blitt stillesittende og fylt av bekymringer? Bli med i LHL, og ta tilbake det gamle livet ditt. LHL har over 250 lokallag og venter på å høre fra deg. Snakk med folk som har vært gjennom det samme, og bli med i trimgrupper tilpasset din fysiske form.

Spot 3: LHL vil ha kontakt med deg som sitter hjemme og bekymrer deg for hjerte og lungesykdommen din, eller hvis du har hatt slag.
Med 250 lokallag vil det alltid være mulig å snakke med noen i nærheten som har vært gjennom det samme. LHL har også trimgrupper tilpasset din fysiske form. Bli med i LHL i dag og ta hverdagen tilbake.

 

Bli medlem

Som medlem støtter du LHLs arbeid for mennesker med hjerte- og karsykdom, lungesykdom, hjerneslag og pårørende, og får en rekke gode tilbud og medlemsfordeler.

Bli medlem