Hopp direkte til innhold

FHLT – Transplantert

FHLT (Foreningen for hjerte- lungetransplanterte) har som hovedformål å ivareta interessene til personer som har fått nytt hjerte og/eller nye lunger, eller venter transplantasjon.

Bli medlem i FHLT

Alle som har gjennomgått en hjerte- og/eller lungetransplantasjon eller som står på venteliste for en slik operasjon, samt pårørende, kan være medlem hos FHLT. Vi er en del av LHL. Medlemmene i FHLT blir derfor også automatisk medlemmer i LHL.

Bli medlem

Hovedmedlemskap i LHL er inkludert. Som medlem får du bl.a. tilsendt medlemsbladet "Organet" to ganger i året.

Snakk med en likemann

Har du behov for å snakke med andre som har vært i eller er i samme situasjon? Lurer du på hvordan andre takler sykdom? Vi i FHLT har egne likemenn som du kan ringe. Se kontaktinformasjonen til Arne, Tore André, Bente, Terje og Stian til høyre på denne siden.

Kontakt oss

Ta kontakt med leder Harald Pedersen, haraldbest1@outlook.com, telefon: 98 82 52 04.

FHLT brosjyre (.pdf)

Se også

FHLT

Arne Henriksen

Arne Henriksen

likemann for interessegruppen FHLT.

Tlf: 952 51 004

– Jeg har erfart både å få ny hjerteklaff og pacemaker i 2003, og det å bli hjertetransplantert i 2008. Etter at jeg fikk nytt hjerte har jeg arbeidet i 50 % stilling. Kan jeg bidra positiv ved å være tilstede og dele egne erfaringer, gjør jeg gjerne det

Ring ham på telefon: 952 51 004

Stian Sele

Stian Sele

Likemann for interessegruppen FHLT

Tlf: 466 11 882

– Jeg har medfødt genetisk hypertrofisk kardiomyopati, og dette har preget meg siden barndommen. Jeg ble hjertetransplantert i 2012, og deltok etter dette på friidrettsarrangement for første gang i mitt liv. Min motivasjon for å være likemann er å ville være til hjelp for andre i lignende situasjon. Jeg har nå et bra liv.

Ring ham på telefon: 466 11 882

Terje Straumland

Terje Straumland

Likemann for interessegruppen FHLT.

Tlf: 979 85 410

Ring ham på telefon: 979 85 410

Tore André Bjørge

Tore André Bjørge

Likemann for interessegruppen FHLT.

Tlf: 905 59 682

– Jeg fikk påvist hjertesvikt i 2010 og ble transplantert i 2011. Dessuten har jeg erfart å gå med hjertepumpe (LVAD) i påvente av transplantasjon. Jeg har vært heldig som har fått et nytt hjerte. Jeg ønsker å gi noe tilbake og håper min erfaring kan hjelpe andre med å få en bedre hverdag.

Ring ham på telefon: 905 59 682