Hopp direkte til innhold

Jeg kjeder meg aldri!

LHL holder seg oppdatert på digitale flater, og er villige til å gjøre de endringene som trengs for å få det til. Jeg kjeder meg aldri, og jeg får jobbe med mye av det jeg synes er spennende!

Nina Vold DørumNina Vold Dørum

Nina (30) er kommunikasjonsrådgiver i LHLs administrasjon, kommunikasjonsavdelingen. Nina har lang erfaring med digitale tjenester, blant annet ved å utforme nettsideløsinger for små- og mellomstore bedrifter.

Hun forteller at hun har en bachelor i medieproduksjon og har jobbet med mye forskjellig siden hun startet i LHL. Ved å bruke aktuelle kanaler for å nå frem til LHLs forskjellige målgrupper jobbes det mye på tvers av LHLs kanaler. Nina har vært innom de fleste, og bruker sin erfaring for å fremme LHLs budskap der det måtte være relevant.

Google AdWords, Facebook og nyhetsbrevene er blant LHLs viktigste informasjonskanaler, men det er også viktig med tilstedeværelse på Twitter, LinkedIn, Instagram og Youtube, samt utforske andre og nyere kanaler for å treffe brukeren der de er. I tillegg er intranettet, det grafiske (brosjyrer og faktaark), kampanjearbeid og andre prosjekter en del av hverdagen.

Vi har lav terskel for å komme med meninger og innspill i møter og diskusjoner, og samtidig diskuterer vi med respekt for hverandre

Nina har jobbet hos LHL siden august 2013.

– Hvordan kommer det seg at du søkte jobb i LHL?

– Jeg fant en utlyst stilling som appellerte til meg, en nyopprettet stilling for å styrke webteamet i kommunikasjonsavdelingen i LHL. Jeg syntes det var positivt at LHL allerede på dette tidspunktet jobbet med nye nettsider.

En typisk arbeidsdag for Nina begynner som regel med å sjekke innboksen og svare ut henvendelser på Facebook. SoMe-kanalene (sosiale medier) er viktige å sjekke opp, her kontrolleres kommentarer og spørsmål som bør følges opp raskt. Videre kanskje et møte, holde seg oppdatert på digitale medier og bistå kollegaer der det trengs. Ta noen bilder, redigere en film, promotere et treff – og sørge for at den informasjon som sendes ut  kommuniserer godt i forhold til tenkt målgruppe. 

Høy arbeidsmoral, og et felles ønske om å nå målsettinger

Det som motiverer Nina er å bli respektert og verdsett og å få muligheter til å jobbe med det hun selv trives med.

– Kan du beskrive miljøet i avdelingen og LHL?

– Vi har lav terskel for å komme med meninger og innspill i møter og diskusjoner, og samtidig diskuterer vi med respekt for hverandre. I avdelingen opplever jeg at vi generelt har godt humør, høy arbeidsmoral, og et felles ønske om å nå målsettinger.

Avslutningsvis har Nina et tips til fremtidige jobbsøkere;

-Kom forberedt, meld deg på våre nyhetsbrev og oppdater deg gjerne på hva som foregår i organisasjonen.

-Vær deg selv, og vær åpen om både dine styrker og svakheter. Vær forberedt på å være en del av et team og en større helhet.

Nina Vold Dørum