Hopp direkte til innhold
Foto: Christopher Olssøn

Ledige stillinger

LHL utvikler seg raskt og er ute etter medarbeidere som både bidrar og er stolt av å være en del av vår kultur.

LHL - Landsforeningen for hjerte- og lungesyke er en landsomfattende interesseorganisasjon for hjerte-, kar- og lungesyke og deres pårørende.

Vi har ca. 50 000 medlemmer fordelt på rundt 230 lokallag. LHL driver likemannstiltak, politisk påvirkningsarbeid, informasjonsvirksomhet, kurs og opplæring, og har eget pasientombud.

LHL driver også spesialiserte helsetjenester innen forebygging, utredning, behandling og rehabilitering over hele landet. Vi har i dag virksomheter på Gardermoen, Bergen, Nærland, Røros, Skibotn og i Trondheim.

 

LHLs visjon er "Et bedre liv"

I LHL ser vi de ansatte og vil at du skal kunne utvikle deg og skape muligheter. Arbeidsdagen er preget av samarbeid, mestring, mening og kompetanseutvikling.

For å kunne leve opp til dette ser vi stadig etter utviklende og ny kompetanse.

Uansett om du er helsefagarbeider, ernæringsfysiolog, sykepleier, markedsfører, økonom eller rådgiver er det din unike innsikt, kompetanse, samarbeidsevne og motivasjon som gjør LHL til en viktig aktør på markedet.

Se LHL på LinkedIN

LHL-klinikkene

- har ca. 550 ansatte på institusjonene rundt om i landet, samt hovedkontoret ved Gardermoen.

Vi har et aktivt og utviklingsorientert faglig og tverrfaglig miljø. Våre ansatte er eksperter med høy faglig kompetanse og lang erfaring. Vi har et stabilt personale og et godt arbeidsmiljø og ansatte innenfor følgende faggrupper: leger, sykepleiere, sosionomer, fysioterapeuter, ernæringsfysiologer, psykologer, ergoterapeuter, helse- og treningsterapeuter, bioingeniører, farmasøyter, kokk, administrative funksjoner, teknisk personell, IKT, renholdere og lignende.