LHL

Hopp til innhold

Foto: Nordic Office of Architecture

Ledige stillinger

LHL - Landsforeningen for hjerte- og lungesyke er en landsomfattende interesseorganisasjon for hjerte-, kar- og lungesyke og deres pårørende. LHL har ca. 50 000 medlemmer fordelt på rundt 230 lokallag. LHL driver likemannstiltak, politisk påvirkningsarbeid, informasjonsvirksomhet, kurs og opplæring, og har eget pasientombud. LHL driver også spesialiserte helsetjenester innen forebygging, utredning, behandling og rehabilitering over hele landet. LHL- klinikkene har i dag virksomheter på Feiring, Glittre, Bergen, Nærland, Røros, Skibotn og i Trondheim. I 2018 åpner vi nytt sykehus på Gardermoen.

LHLs visjon er "Et bedre liv". For å kunne leve opp til dette ser vi stadig etter utviklende og ny kompetanse.

Se våre ledige stillinger

Uansett om du er helsefagarbeider, ernæringsfysiolog, sykepleier, markedsfører, økonom eller rådgiver er det din unike innsikt, kompetanse, samarbeidsevne og motivasjon som gjør LHL til en viktig aktør på markedet.

Se LHL på LinkedIN

LHL-klinikkene har ca. 550 ansatte på institusjonene rundt om i landet, samt hovedkontoret i Oslo. Det er stadig behov for motiverte medarbeidere i et bredt spekter av stillinger.

Vi har et aktivit og utviklingsorientert faglig og tverrfaglig miljø. Våre ansatte er eksperter med høy faglig kompetanse og lang erfaring. Vi har et stabilt personale og et godt arbeidsmiljø og ansatte innenfor følgende faggrupper: leger, sykepleiere, sosionomer, Fysioterapeuter, ernæringsfysiologer, psykologer, ergoterapeuter, helse- og treningsterapeuter, bioingeniører, farmasøyter, kokk, administrative funksjoner, teknisk personell, IKT, renholdere og lignende

Vi trenger deg

LHL utvikler seg raskt og er ute etter medarbeidere som både bidrar og er stolt av å være en del av vår spennende endringsreise. I LHL ser vi de ansatte og vil at du skal kunne utvikle deg og skape muligheter. Arbeidsdagen er preget av samarbeid, mestring, mening og kompetanseutvikling.  Den raskeste måten å starte en karriere i LHL på, er å søke på en av våre ledige stillinger.