LHL-klinikken Oslo

Hopp direkte til innhold

Midlertidig stengt – bestill telefonkonsultasjon

LHL-klinikken Oslo og KAL Offentlig følger rådene fra myndighetene og Folkehelseinstituttet. For å unngå ytterligere spredning av koronavirus holder vi stengt inntil videre.

Vi har forståelse for at mange av dere vil ha et behov for vår hjelp i denne perioden, vi legger derfor til rette for telefonkonsultasjoner. Kontakt oss for å bestille. Vi skal hjelpe deg så godt vi kan!

Viktig melding
Foto: Paul Paiewonsky©2016

Spesialister innen luftveissykdommer og allergi

LHL-klinikken Oslo på Ullevål stadion er et medisinsk spesialistsenter med offentlig og private helsetjenester. I 1993 startet vi med lunge- og barnelege. Siden dette har vi utredet og behandlet astma, allergi og luftveissykdommer.

Virksomheten kjennetegnes av tverrfaglig samarbeid mellom ulike helseprofesjoner med utredning og behandling av pasienters ulike utfordringer.

Vår målsetting er å være ledende innen utredning og behandling på tvers av profesjonene og kunne levere våre tjenester av høyeste kvalitet i en omsorgsfull atmosfære for pasientene. Hos oss tar vi imot både barn og voksne.

Moderne utstyr

Ved utredning av luftveisproblematikk blir det gjort flere lungefunksjonstester. Vi setter kvalitet i fokus, og vi bruker det nyeste og beste tekniske utstyret på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Bestille time med henvisning fra lege

Vi har for tiden stor pågang til våre offentlige spesialister, så du må beregne en del ventetid før du får time. Dersom du har fått tildelt time kan du ringe og be om avbestilte timer.

Les mer på KAL-klinikken (off. tilskudd)

Bestille time, privat

Du trenger ikke henvisning for å bestille time. Ved besøket betaler du selv for konsultasjon og nødvendige tester. Det er for tiden kort eller ingen ventetid før du får time.

Bestille time med helseforsikring

Med godkjenning fra ditt forsikringsselskap og henvisning fra lege, kan du få time innen kort tid, gjerne innen noen dager.

Vi ber om at du snakker med ditt forsikringsselskap før du kontakter oss, slik at de kan godkjenne konsultasjon hos spesialist.

Kommer du via helseforsikring vil du ikke belastes for utredning og behandling ved KAL-klinikken.

Kompetent, trygg og omsorgsfull hjelp til hver eneste pasient

LHL-klinikken Oslo er ledende på faglig kompetanse med høyt utdannede testpersonell og legespesialister med lang erfaring fra både sykehus og privat praksis. Alle våre medarbeidere er utdannet som enten sykepleiere eller idrettspedagoger, flere med mastergrad innen trening og helse. Vi er tilgjengelige for spørsmål både før og etter konsultasjon.

Tilbakemeldingene vi får er ofte belyst med at pasientene føler seg godt ivaretatt og at de ved besøket ved LHL-klinikken Oslo opplever en hyggelig, rolig og omsorgsfull atmosfære.

Kontakt oss

Telefon: 22 02 68 10

Åpen man–fre, kl. 8.30–12

E-post: kontaktskjema

Vi svarer så fort vi kan innenfor våre åpningstider.

Helseforsikring? Telefon: 22 02 68 10, tastevalg 1. Kontaktskjema.

(Det må være opprettet sak hos ditt forsikringsselskap før du bestiller time.)

Åpen man–fre, kl. 8.30–14

Adresse: Ullevaal Stadion, Sognsveien 75, oppgang F, 0855 Oslo

Inngang på kortsiden av stadion (mot Tåsen), ved Thon Hotell og Eplehuset.