Hopp direkte til innhold

Lyskeoperasjonen på LHL-sykehuset Gardermoen gikk strålende!

Da fastlegen, idrettslegen, militærlegen, fengselslegen og skolelegen fikk lyskebrokk, ventet han til han ble pensjonist før han hadde tid til operasjon.

Legen Arne Dyrstad (72) hadde hatt stadig økende plager i lysken gjennom flere år. Til slutt var det vondt å bare sette seg inn i bilen. Som lege visste han godt at det var lyskebrokk, men med stor praksis på over tusen pasienter og 12 timers arbeidsdager, så ville han holde ut til han ble pensjonist. Han var forsiktig og prøvde å ikke løfte tungt. 

Raskt og effektivt

Så, da han etter noen måneder gikk av med pensjon ble han tilbudt operasjon på LHL-sykehuset Gardermoen.

– Min kone og jeg overnattet på sykehuset. Kl. 8 morgenen etter ble jeg kalt opp til operasjon. Jeg fikk bedøvelse og beroligende, så husker jeg ikke mer før jeg våknet opp etter operasjonen. Vi hadde avtalt at konen min skulle komme opp kl. 12, og at vi skulle spise lunsj sammen da. Men jeg var tidlig ferdig og kunne gå ned til henne allerede i 11-tiden. Så da ble det jeg som tok med henne på lunsj istedet, ler han.

Ukomplisert

– Jeg var oppegående rett etter operasjonen, og kunne reist hjem. Men vi betalte en rimelig penge for å sove på sykehuset en ekstra natt, for sikkerhets skyld. Jeg hadde ingen komplikasjoner. Allerede dagen etter operasjonen dro vi på restaurant i Oslo. Jeg har ikke hatt noen plager etter operasjonen, og jeg har levd veldig aktivt etterpå. I vintermånedene etter operasjonen gikk jeg tilsammen 50 skiturer, sier han.

Kunne ikke vært bedre!

Arne er veldig fornøyd med behandlingen og oppholdet på LHL-sykehuset Gardermoen. 

Sykehuset er veldig flott med god service, fin lokalitet og det er rolig der. Det er et utmerket sykehus og akkurat slik det burde være!