Hopp direkte til innhold

Korona

Se vår temaside om korona

Viktig melding

Hvorfor besvare på nett?

LHL bruker en webløsning slik at du som pasient kan svare på opplysninger og kartlegginger som brukes i forbindelse med din rehabilitering.

Besvarelsene du gir via webløsningen før og underveis i rehabiliteringsoppholdet bruker vi til å forberede oppholdet ditt og følge deg opp underveis i oppholdet. Dette for å gi deg best mulig utbytte av rehabiliteringa.

LHL har valgt en slik løsning for å bedre kvaliteten på tilbudet vi gir våre pasienter. Webløsningen ivaretar krav til personvern og konfidensialitet. Besvarelsene blir lagt til journal og det er kun helsepersonell som medvirker i din rehabilitering som har tilgang til opplysningene du oppgir.

Hvilke spørsmål du skal svare på avhenger av hvilket rehabiliteringstilbud du skal delta på. Det er spørsmål som går på din bakgrunn og helsetilstand, samt spørsmål relatert til sykdommen du skal inn til rehabilitering for.

For at vi skal kunne evaluere og kvalitetssikre det rehabiliteringstilbudet vi gir ønsker vi også å stille deg noen spørsmål i etterkant av rehabiliteringsoppholdet. Du vil få en tekstmelding om nye kartlegginger 6 måneder etter oppholdet.