Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 3. desember 2014. Referansenummer: 6062

Lunge

Farlig å kombinere Ultibro og Seroquel?

Hei. Jeg har begynt med ultibro breezhaler, men har hørt at den kan være farlig å kombinere med seroquel. Håper på et positivt svar, slik at jeg kan fortsette med ultibro. På forhånd takk.

Les svaret

Vår ekspert, Olav Kåre Refvem, Overlege svarer

Besvart 05. januar 2015
Olav Kåre Refvem, Overlege

Hei, og takk for spørsmålet!

Jeg har sjekket om det foreligger relevante interaksjoner mellom de to midlene. I praksis er det ikke meldt noen betydningsfulle negative effekter ved å kombinere disse. Seroquel synes forøvrig å ha interaksjoner med flere andre legemidler. Men i praksis ser dette altså ikke ut til å gjelde Ultibro. Individuelle forskjeller kan man imidlertid aldri se helt bort fra.

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar