Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 10. desember 2014. Referansenummer: 6127

Hjerte/kar

Videresendt til Ellen Hilde Julsrud

Hei! Jeg opplever til tider stikking på venstre side av brystet. Det virker som det kommer når jeg har ekstra mye å gjøre, men jeg føler ikke jeg stresser mye. Kommer noen ganger i uken, og avtar etter ca 20 sekunder, litt forskjellig. Det er ganske ubehagelig, men ikke direkte vondt.

Jeg har hatt lav puls de siste par årene pga spiseforstyrrelser, men er nå frisk (normalvektig) og trener helt normalt noen ganger i uken. For litt siden hadde jeg pneumomediastinum av ukjent årsak, men det er også bra igjen.

Hva kan denne stikkingen være, er det noen grunn til å undersøke nærmere siden det ikke gjør vondt? Kan det være muskler bare?

Les svaret

Vår ekspert, Ellen Hilde Julsrud, lege svarer

(0)
Besvart 10. desember 2014
Ellen Hilde Julsrud, lege

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Gi dette svaret det antall stjerner du synes det fortjener:

Hei

Spør eksperten har sommerferie, og åpner igjen mandag 13. august.

Mvh LHL

Vis alle spørsmål og svar