Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 31. desember 2014. Referansenummer: 6208

Hjerte/kar

Videresendt til Wasim Zahid

Hei! Etter en besvimelse i høst og en svært oppegående turnuslege fikk vår datter på 10 påvist "lang QT-tid". Hun "scoret" relativ høyt- 473, noe som visst er mellom middels og høy risiko for hjertestans. Legen mente at vi bare skulle la det være. De hadde ingen erfaringer som skulle tilsi at dette var noe å bekymre seg over. Nå har vi lest oss opp og snakket med andre som medisineres (voksne). På nyåret vil vi be om ny vurdering av annet sykehus i landet. Hvor bør vi dra?

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 21. januar 2015
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar