Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 14. februar 2014. Referansenummer: 4481

Hjerte/kar

Deltakelse i studier

Hei
Hva menenr LHL om "reklamen" FOURIER-studien via ClinLife Norge vedr. Sykdom i periferarterier, Arteriosklerose, Kolesterol, Type 2 diabetes mellitus, Type 1 diabetes mellitus, Hjertesykdom, Hjerteinfarkt.
Se linken:
http://www.clinlife.no/lpg/1450?gclid=CL6D9tLdy7wCFSvqcgod61YA6w
Med hilsen
Anton

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 14. februar 2014
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Hei

Jeg kjenner ikke til Clinlife. Ut i fra det jeg kan lese på deres nettsider driver de med rekruttering av pasienter/frivillige til kliniske forskningsstudier på vegne av oppdragsgivere. Jeg har ingen formening om Clinlife spesielt, men synes på generell basis at det er positivt at pasienter og friske deltar i forskningsstudier. Forskning er den beste måten å øke vår kunnskap på.

Med vennlig hilsen,

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar