Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 12. juni 2014. Referansenummer: 4806

Spørmålet kan ikke besvares

Hei! Det er er heldigvis kommet flere røykefrie soner hvor folk og familier møtes. En viktig arena som fortsatt oppleves som ubehaelig er uteservering ved resturanter og hotell. Om man ønsker å spise eller drikke litt, blir man svært ofte sittende i en tåke av sigarett røyk og spesielt på fine kvelder. Om man har med barn for å spise en is, blir det ekstra ubehagelig. Blir det jobbet aktivt på politisk hold for at røykeforbudet også skal kunne omfatte spisesteder med uteservering?

Les svaret

LHL svarer

Besvart 12. juni 2014
LHL

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar