Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 12. mai 2014. Referansenummer: 4363

Spørsmålet kan ikke besvares av denne tjenesten

Hei! Jeg har fryktelig legeskrekk, og det er en grunn til at jeg har utsatt å gå til legen altfor lenge. Jeg oppdaget i juli at det var noen slags utvekster inni skjeden. Jeg er ikke sikker på hvor lenge det har vært sånn, men det bekymrer meg. Det gjør ikke vondt, verken under samleie eller ellers, men noen ganger kan jeg på en møte føle at det er noe der. Jeg var en stund redd for at det var kreft, men trodde senere at det kanskje bare var cyster. Jeg tenker i hvert fall å gå til en gynekolog for å undersøkes. Jeg har prøvd en gang tidligere å få time gjennom vanlig lege (ikke min fastlege), men han sa at det var vanskelig å få plass og jeg hørte aldri noe mer. Burde jeg oppsøke fastlegen først for å få en henvisning til eller gå rett til privat gynekolog? Jeg vil få det unnagjort så fort som mulig for jeg kan ikke fortsette å gå og bekymre meg sånn!

Les svaret

LHL svarer

(0)
Besvart 12. mai 2014
LHL

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Gi dette svaret det antall stjerner du synes det fortjener:

Hei

Spør eksperten har sommerferie, og åpner igjen mandag 13. august.

Mvh LHL

Vis alle spørsmål og svar