Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 12. mai 2014. Referansenummer: 4363

Spørsmålet kan ikke besvares av denne tjenesten

Hei! Jeg har fryktelig legeskrekk, og det er en grunn til at jeg har utsatt å gå til legen altfor lenge. Jeg oppdaget i juli at det var noen slags utvekster inni skjeden. Jeg er ikke sikker på hvor lenge det har vært sånn, men det bekymrer meg. Det gjør ikke vondt, verken under samleie eller ellers, men noen ganger kan jeg på en møte føle at det er noe der. Jeg var en stund redd for at det var kreft, men trodde senere at det kanskje bare var cyster. Jeg tenker i hvert fall å gå til en gynekolog for å undersøkes. Jeg har prøvd en gang tidligere å få time gjennom vanlig lege (ikke min fastlege), men han sa at det var vanskelig å få plass og jeg hørte aldri noe mer. Burde jeg oppsøke fastlegen først for å få en henvisning til eller gå rett til privat gynekolog? Jeg vil få det unnagjort så fort som mulig for jeg kan ikke fortsette å gå og bekymre meg sånn!

Les svaret

LHL svarer

Besvart 12. mai 2014
LHL

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar