Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 5. mars 2014. Referansenummer: 4452

Rettigheter

Delvis medhold i Trygderetten. Hva nå?

Jeg har hatt en ankesak mot NAV. Denne ble nå avgjort i Trygderetten.
Noe fikk jeg gjennomslag for, men er ikke fornøyd. Vanskelig å forstå alle formuleringene, en det virket som en videre anke var til Lagmannsretten. Kan dette stemme? Hvordan går jeg da frem?

Les svaret

Vår ekspert, Atle Larsen, Pasientombud i LHL svarer

Besvart 05. mars 2014
Atle Larsen, Pasientombud i LHL

Hei,

En kjennelse i Trygderetten kan ankes videre til lagmannsretten. Da blir saken gjenstand for en alminnelig domstolbehandling. Det vil normalt også påløpe saksomkostninger om du taper saken.Du løper derfor en økonomisk risiko ved å anke saken til lagmannsretten. Vil du gå videre med saken, er neste skritt å ta kontakt med en advokat. Denne kan vurdere om det er grunnlag for anke videre og representere deg i ankesaken.

Hilsen Atle Larsen

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar