Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 6. november 2014. Referansenummer: 5883

Hjerte/kar

Trykk i brystet ved trening

Hei, fikk for 2 år siden satt inn en stent 15.11.2012 og det har fungert veldig bra, har kunnet trene mye og hardt, nesten som før infarktet. Men for tiden kjenner jeg litt trykk i brystet og lurer på om jeg bør sjekke dette med legen? Det er ikke store smerter men mer et ubehag, trener også mindre nå da jeg er litt usikker / nervøs.

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 06. november 2014
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Hei

Siden du allerede er stentet, betyr det at du har kransåresykdom, selv om de trange partiene ble behandlet i 2012. Ubehaget/trykket du opplever under trening nå kan være et uttrykk for nye trange partier. Jeg synes du skal oppsøke legen din for en sjekk så snart som mulig. Du bør avstå fra hard trening til dette er avklart.

Mvh

Wasim Zahid

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar