Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 4. november 2014. Referansenummer: 5878

Hjerte/kar

Videresendt til Wasim Zahid

Hei! Jeg er en generelt frisk jente på 20 år uten tidligere hjertesyke i familien. Jeg har vært til utredning for rytmeforstyrrelse, uten å ha fått noe konkret tilbakemelding om hva som feiler meg. Jeg mistenker ventrikkeltakykardi da det samsvarer best med det lille legen forklarte. Jeg har fått time til innleggelse på sykehus for å foreta en elektrofysiologisk undersøkelse og muligens radiofrekvensablasjon.

Jeg er veldig ofte sliten, både fysisk og mentalt, og klarer ikke være våken til lengre enn klokka ti. Under trening opplever jeg ofte å bli veldig treig i reaksjonen, ukonsentrert og delvis desorientert. Jeg blir sjelden svimmel i den forstand at rommet snurrer.

Det jeg lurer på, er om jeg kan forvente å få mer energi etter inngrepet/behandlingen. Er det vanlig å bli veldig redusert etter man har trent og fått anfall av ujevn hjerterytme?

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 04. november 2014
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Medlemskap

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Behandling

Se også vår Guide for raskere behandling på LHL-sykehuset Gardermoen

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar