Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 29. november 2014. Referansenummer: 6043

Hjerte/kar

Videresendt til Wasim Zahid

Hei Jeg er en gutt på 21 år. I det siste har jeg hatt høy puls og hjertet har slått hardt og fort i det siste. Var hos fastlegen i går og fikk utført en EKG. Den viste ikke noe unormalt bortsett fra at hjertet slo litt fort. Det ble også tatt noen blodprøver når jeg sa at det hadde kommet etter at jeg drakk noe gammelt vann på hjem fra Sverige (hadde vel ligget i bilen i 2-3 uker) noe som resulterte i magesmerter og hetetokter. Har du/dere noen ide om hva pulsen kan skyldes, og eventuelt om jeg burde være bekymret? Og evt tips til hvordan jeg får ned pulsen?

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 29. november 2014
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar